متن اهنگ middle of nowhere از سلنا گومز+ترجمه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ middle of nowhere از سلنا گومز+ترجمه (/showthread.php?tid=189446) |
متن اهنگ middle of nowhere از سلنا گومز+ترجمه - [χσℓσνєѕтєя] - 01-11-2014 You left me spinning like a disco تو منو ول کردی تا مثه یه توپ دیسکو واسه خودم بچرخم Trying but I don't know دارم سعی میکنم اما نمیدونم If I can stand straight که میتونم مستقیم وایسم و قوی باشم You took me left when you knew I was right تو منو رها کردی با اینکه میدونستی حق با منه Now I got to fight just to make it through the day حالا باید بجنگم تا کم نیارم I never knew why you were capable of هیچوقت نمیدونستم تو قادری (منو عاشق کنی) Baby, I would've kept my heart عزیزم من باید قلبم رو واسه خودم نگه میداشتم But I gave it up اما بیخیالش شدم Baby, I fell in love عزیزم من عاشق شدم Now I don't know what it's done و حالا نمیدونم قلبم چیکار کرده It's so cold with nobody to hold me خیلی سردمه وقتی هیچکی نیست تا بغلم کنه You're so wrong believer when you told me تو خیلی اشباه کردی وقتی بهم گفتی You would never leave me by myself که هیچوقت منو به حال خودم رها نمیکنی Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد Now I'm lost حالا من گم شدم Trying to make it on my own سعی میکنم خودم از پسش بر بیام I thought I could never do this alone فکر میکردم نمیتونم هیچوقت اینکارو تنهایی انجام بدم But now I'm walking by myself اما حالا دارم به تنهایی قدم میزنم Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد You left me broken like a record تو منو مثه یه ضبط شکسته ول کردی Baby, baby I'm hurt and I don't want to play anymore عزیزم من صدمه دیدم و دیگه نمیخوام تو این بازی باشم Missed every sign همه ی نشونه ها و علامت ها رو گم کردم Believed ever lie هر دروغی رو باور کردم And I was waiting for more و منتظر تعداد بیشتری از این دروغا بودم I never knew why you were capable of هیچوقت نمیدونستم تو قادری (منو عاشق کنی) Baby, I would've kept my heart عزیزم من باید قلبم رو واسه خودم نگه میداشتم But I gave it up اما بیخیالش شدم Baby, I fell in love عزیزم من عاشق شدم Now I don't know what it's done و حالا نمیدونم قلبم چیکار کرده ! It's so cold with nobody to hold me خیلی سردمه وقتی هیچکی نیست تا بغلم کنه You're so wrong believer when you told me تو خیلی اشباه کردی وقتی بهم گفتی You would never leave me by myself که هیچوقت منو به حال خودم رها نمیکنی Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد Now I'm lost حالا من گم شدم Trying to make it on my own سعی میکنم خودم از پسش بر بیام I thought I could never do this alone فکر میکردم نمیتونم هیچوقت اینکارو تنهایی انجام بدم But now I'm walking by myself اما حالا دارم به تنهایی قدم میزنم Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد You took my heart off my sleeve تو دست دلم رو رو کردی But now I'm taking it back اما حالا دارم پسش میگیرم Baby, here I come عزیزم دارم میام You took advantage of me تو از من سو استفاده کردی I don't appreciate that, that و من بابتش ازت ممنون نیستم You son of a gun عوضی! It's so cold with nobody to hold me خیلی سردمه وقتی هیچکی نیست تا بغلم کنه You're so wrong believer when you told me تو خیلی اشباه کردی وقتی بهم گفتی You would never leave me by myself که هیچوقت منو به حال خودم رها نمیکنی Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد It's so cold with nobody to hold me خیلی سردمه وقتی هیچکی نیست تا بغلم کنه You're so wrong believer when you told me تو خیلی اشباه کردی وقتی بهم گفتی You would never leave me by myself که هیچوقت منو به حال خودم رها نمیکنی Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد Now I'm lost حالا من گم شدم Trying to make it on my own سعی میکنم خودم از پسش بر بیام I thought I could never do this alone فکر میکردم نمیتونم هیچوقت اینکارو تنهایی انجام بدم But now I'm walking by myself اما حالا دارم به تنهایی قدم میزنم Out in the middle of nowhere. وسط یه ناکجا آباد RE: متن اهنگ middle of nowhere از سلنا گومز+ترجمه - راکسی+ - 01-11-2014 But now I'm walking by myself اما حالا دارم به تنهایی قدم میزنم این یه تیکش خیلی قشنگه RE: متن اهنگ middle of nowhere از سلنا گومز+ترجمه - miss matik✌ - 11-12-2014 وای این اهنگش خیلی قشنگه |