![]() |
پلوی والنسیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پلوی والنسیا (/showthread.php?tid=188685) |
پلوی والنسیا - sϻσκε ϐσψ - 30-10-2014 ![]() والنسیا اولین منطقهای در اسپانیاست که برای اولینبار در آن برنج کاشته شد. جالب اینجاست که در این محدوده تمامی سبزیجاتی که برای تهیه پلوی اسپانیایی که در گویش اسپانیایی پائلا نامیده میشود وجود داشت و اینگونه بود که والنسیا مرکز پلوی اسپانیا و پلوی والنسیایی از معروفترین خوراکهای این سرزمین شد. مهمترین نکته در تهیه این غذا استفاده از یک تابه یا قابلمه گود و جادار است. چون از معدود غذاهای غیرایرانی است که یک لایه نازک تهدیگ در کف و کنارههای ظرف بسته میشود. مواد لازم برای 4 تا 6 نفر: روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری سینه مرغ کامل: 2 عدد، چهارتکه فلفل دلمهای قرمز: یک عدد،خلالی گوجهفرنگی درشت: 2 عدد، پوست کنده و ساطوری پاپریکا: 2 قاشق چایخوری زعفران دمکرده: 4 قاشق غذاخوری رزماری: یک قاشق چایخوری آب مرغ: یک لیتر لوبیاسبز: 150 گرم لوبیا سفید پخته: 100 گرم نخودفرنگی: 100 گرم برنج: 250 گرم نمک: به میزان لازم روش تهیه: 1- روغن را روی شعله زیاد داغ کنید، مرغ را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا اطراف آن طلایی شود. در اواخر تفت دادن فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، پاپریکا و زعفران را با کمی نمک به تابه اضافه کنید. آب مرغ را اضافه کنید و هنگامی که به جوش آمد شعله را کم کرده و 15 دقیقه آن را بپزید. 2- رزماری را با لوبیا سفید و نخودفرنگی اضافه کرده و برنج را در غذا بریزید. مواد را با هم مخلوط کرده اما زیاد هم نزنید. روی شعله کم 20 دقیقه آن را بپزید تا برنج نرم شود، سپس 5 دقیقه شعله را زیاد کنید تا برنج تهدیگ ببندد. آن را با سالاد سبز سرو کنید. نکات 1 - در دستور سنتی این غذا 150 گرم باقلا سبز هم وجود دارد. 2 - معمولا این غذا را روی منقل یا آتش با در باز میپزند. 3 - در دستور سنتی این غذا از سینه اردک هم استفاده میشود. 4 - برنج مورد استفاده در این غذا دانه کوتاه است و قبل از پخت شسته نمیشود، اما شما میتوانید از برنج معمولی استفاده کنید. 5 - این غذا را در اسپانیا با پیاز خام چارقاچی که حداقل یک ساعت در آب سرد خواباندهاند، سرو میکنند. |