![]() |
حواری مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: حواری مرغ (/showthread.php?tid=188680) |
حواری مرغ - sϻσκε ϐσψ - 30-10-2014 ![]() در بین انواع غذاهای رنگارنگ جنوبی، حواری چیز دیگری است این غذا را که ریشهای هندی دارد، میتوانید با گوشت، مرغ، ماهی و میگو البته با تغییراتی اندک تهیه کنید. حواری هم از آن دسته غذاهایی است که در استانهای جنوبی و حتی کشورهای حوزه خلیجفارس طبخ میشود. پیشنهاد میکنم بنا به سلیقه خود بعضی از مواد این غذا را کم و زیاد کنید تا به طعمها جدیدی دست پیدا کنید. مواد لازم برای 4 نفر: برنج: 300 گرم، خیسانده مرغ: 800 گرم، خرد کرده پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری سیر: 2 حبه ساطوری گوجهفرنگی درشت: یک عدد، نگینی فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری ادویه پلویی: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: یک قاشق چایخوری هل سبز: 2 عدد پودر زیره سبز: یک قاشق چایخوری فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری گشنیز ساطوری: 3 قاشق غذاخوری نمک: به میزان لازم روش تهیه: 1 - چهار قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه داغ کرده و پیاز را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر و مرغ را اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر روی شعله متوسط تفت دهید. 2 - ادویهجات را اضافه کرده و غذا را هم بزنید. پس از یک دقیقه گوجهفرنگی، فلفل سبز و کمی نمک را اضافه کرده و برنج آب گرفته را در غذا بریزید. به اندازهای آب روی آن بریزید که یک بند انگشت روی برنج را بگیرد. 3 - پس از اینکه آب برنج کار رفت شعله را کم کرده و در آن را ببندید. 30 دقیقه برنج را دم کرده و با ترشی بندری یا ماست و سبزی خوردن سرو کنید. نکات 1 - هیچ وقت ماست و ترشی را با هم مصرف نکنید چون باعث لک و پیس میشود. 2 - به جای مرغ از بال مرغ کبابی در این غذا استفاده کنید. 3 - میتوانید گوجهفرنگی را به جای خرد کردن، رنده کنید. اگر گوجهفرنگی خرد کرده میریزید بهتر است پوست آن را بگیرید. |