![]() |
اس ام اس های احساسی با موضوع غرور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های احساسی با موضوع غرور (/showthread.php?tid=188503) |
اس ام اس های احساسی با موضوع غرور - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 29-10-2014 عذرت خواهی ؛
همیشه به این معنا نیست که تو اشتباه کردی ، و حق با یکی دیگه است . . . معذرت خواهی ؛ یعنی اون رابطه شاید بیشتر از غرورت برات ارزش داشته . . . ---------------------------------------------------- خیلی زودتر از آنچه که فکرش را بکنی پژمرده میشوی . زندگی ارزش غرور ندارد رفیق . . . ---------------------------------------------------- کوه های غرورم از گناه رفتنت آب شده ؛ تا قبل از سیل برگرد . . . سیل که بیاید همه را با خود می برد حتی خاطراتت را ! ---------------------------------------------------- ” کشنده ترین کلمه غرور است ، آن را بشکن ” ---------------------------------------------------- گاهی دلم می خواهد وحشیانه غرورت را پاره کنم ! قلب ترا در مشتم بگیرم و بفشارم تا حال مرا لحظه ایی بفهمی . . . ! ---------------------------------------------------- آدمی غرورش را خیلی زیاد ! شاید بیشتر از تمام داشته هایش دوست می دارد ! حالا ببین اگر خودش ، غرورش را به خاطر تو ، نادیده بگیرد ، چه قدر دوستت دارد ! و این را بِفهم آدمیزاد ! ---------------------------------------------------- روزها رفتند و من دیگر ؛ خود نمیدانم کدامینم ؛ آن من سرسخت مغرورم ؛ یا من مغلوب دیرینم ؟ بگذرم گر از سر پیمان ؛ میکشد این غم دگر بارم ؛ می نشینم شاید او آید ؛ عاقبت روزی به دیدارم . ---------------------------------------------------- نمیدونی چه کاری بادلم کردی / نمیدونی چه غمگینم نفهمیدی نمیشناسی منو از من چقدردوری / تو این روزا چه بی رحمانه مغروری ---------------------------------------------------- همه ی بغض من تقدیم غرور نازنینت باد ، غروری که لذت دریا را به چشمانت حرام کرد . . . ---------------------------------------------------- دخترک رفت ولی زیر لب این را میگفت : ” او یقینا پی معشوق خودش می آید “ پسرک ماند ولی روی لبش زمزمه بود : ” مطمئنا که پشیمان شده برمیگردد “ عشق قربانی مظلوم ” غرور ” است هنوز . . . ---------------------------------------------------- چقدر ضعیف هستند و البته کوچک ، آنهایی که وقتی اشتباه می کنند ، نه توانایی اقرار به اشتباه را دارند و نه قدرت عذر خواهی ! اسمش را می گذارند غرور و به آن افتخار می کنند . چه حقیرند و چه حقیرانه رفتار می کنند . . . ! ---------------------------------------------------- کاش می فهمیدی که تو از دید من زیبا بودی ؛ دیگران حتی نگاهت هم نمی کردند ، و تو چه اشتباهی مغرور شدی . . . ---------------------------------------------------- ﻫﺮﭼﻪ ﻣﻐﺮﻭﺭ ﺗﺮ باشی ، ﺗﺸﻨﻪ ﺗﺮﻧﺪ برای ﺑﺎ ﺗﻮ ﺑﻮﺩﻥ . . . ﻭ ﻫﺮﭼﻪ دست نیافتنی باشی ، ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺑﻪ ﺩﻧﺒﺎﻟﺖ می ﺁﻳﻨﺪ . . . ﺍﻣﺎﻥ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﻏﺮﻭﺭی ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ باشی ﻭ ﺑی ﺭﻳﺎ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﺤﺒﺖ کنی . . . ﺍﻧﻮﻗﺖ تو ﺭﺍ ﻫﻴﭽﻮﻗﺖ ﻧﻤﻴﺒﻴﻨﺪ . . . ﺳﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﻛﻨﺎﺭﺕ ﻋﺒﻮﺭ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ . . . ---------------------------------------------------- اینایی که واسه یکی همه غرورشونو میذارن زیر پاشون ، تو رابطه های بعدیشون مغرور ترین ادمای زمینن . . . ---------------------------------------------------- اگه یکی باشه منو بفهمه / برایش غرورمو بهم می زنم گریه که سهله ، زیر چترشونش / تا آخر دنیا قدم میزنم ---------------------------------------------------- من و تو شباهت های متفاوتی باهم داریم : هر دو شکستیم ؛ تو قلب مرا ، من غرورم را هر دو رقصیدیم ؛ تو با دیگری ، من با سازهای تو هر دو بازی کردیم ؛ تو با من ، من با سرنوشتم و در آخر هر دو پی بردیم تو به “ حماقت ” من ، من به “ پست ” بودن تو آری ، این شباهت های متفاوت هر روز آشکارتر میشود . . . ---------------------------------------------------- بمیرم من! فهمیدم نمی مانی . . دیدم می روی . . رفتی . . . باز هم ایستاده ام نگاه میکنم ! آخرم میکشد مرا این غرور لعنتی . . . ---------------------------------------------------- مرا می شکنی ! سرت را با افتخار بالا می گیری ! ببین از سقف بالای سرت چگونه اشک چکه می کند . . . مغرور نباش که روزی این سقف شکسته روی سرت خراب می شود . . RE: اس ام اس های احساسی با موضوع غرور - PįŋK ĞįŘł - 30-10-2014 دمت گرم عزيزم ![]() |