اس ام اس های احساسی و زیبای پاییزی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس های احساسی و زیبای پاییزی (/showthread.php?tid=188495) |
اس ام اس های احساسی و زیبای پاییزی - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 29-10-2014 عاشق که بشم.. پاییز که بشه.. محکم تر دست عشقمو میگیرم.. که مبادا دلش بگیره - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز،،احساسی خیس ویادآور روز های نمناک! از عاطفه ی چکیده از اشک هاست. . دوستش دارم..پاییزم را ..فصل از عشق گفتن وگاهی به عشق فکر کردن - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز نیا... من دیگر نای قدم زدن در باران هایت را ندارم... من از پس عاشقانه هایت برنمی آیم ... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - رد پای عطر پاییز را میگیرم کوچه به کوچه رویا به رویا در انتهای کوچه باغ به جای خالیت میرسم … چه سخت است حضور عطر تو میان برگ های پاییز زده ! - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - برگ ریزان که باشد، باد سرد که بوزد، باران که بیاید، خلاصه بگویم پاییز که باشد، از همیشه تنها ترم♡ و عاشق تر♥ لعنت به این پاییز دوست داشتنی... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز رسید و باغ ها میفهمند ظلمت کده را چراغ ها میفهمند مخلوق خدا باشی و اینقدر غریب اندوه مرا کلاغ ها میفهمند... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - از پاییز مهرش برای تو برگ ریزش برای من - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - آنقدر نیامدی... که از چهره ام بهار... برگ...به..برگ..ریخت.. پاییز شدم... دیگر نیا... آشفته میشود خواب های رنگی ام... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - بی قراری هایم، پاییز می خواهد و چشم های عاشقت را... نگاهت را از من نگیر! این پاییز را عاشقم باش، لطفا...!!! - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز برای بعضی ها دل انگیز است و برای بعضی ها غم انگیز… برای من فصل سردی دلهاست… فصل باریدن اشکها… فصل تنهایی قدم زدن روی برگهای نارنجی… فصل رقصاندن آتش سیگار در سیاهی و سکوت شب… اینروزها هوای دلم هم پاییزیست… - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - ﺭﺍﺿﯿﻢ ﺍﺯ ﺗﻮ، ﭘﺎﯾﯿﺰِ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻨﯽ ﻣﻦ .. ﻣﯽ ﺑﻮﺳﻢ ﻭ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﻢ ﺑﺮﮔﻬــــﺎﯼ ﺯﺭﺩ ﻭ ﻗﺮﻣﺰﺕﺭﺍ ﻧﻔﺲ ﻣﯿﮑﺸﻢ ﺩﺭ هوایت ﺑﻮﯼ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﻮﯼ ﺧﺎﮎ ﻭ ﺑﺮﮒ ﻣﻦ ﺑﻮﯼ ﺧــــــــــﺪﺍ ﻣﯽﻓﻬﻤﻢ ﺍﺯ ﺗـــﻮ - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - ﻓﺮﺍﻣـﻮﺵ ﻧﮑـﻦ ﮐﻪ ﺑﺮﮔــ ﻫﺎﯼ ﭘﺎﯾﯿـــــﺰی ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﺷﻌــﻮﺭ ِ ﺩﺭﺧﺖ ﺍﻧﺪ ! ﻭ ﺧﺎﻃـﺮﺍﺕ ﺳﻪ ﻓﺼــﻞ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺩﻭﺵ ﻣﯽ ﮐﺸﻨﺪ! ﺁﺭﺍﻡ ﻗـﺪﻡ ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺑﺮ ﭼﻬــﺮﻩ ﯼ ﺗﮑﯿﺪﻩ ﯼ ﺁﻥ ﻫﺎ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﮔــــ ﻫﺎ ﺣﺮﻣـﺖ ﺩﺍﺭﻧﺪ … - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز هم رسید از تابستان زندگی ات هم گذشتی بی خودی دلت را به فردا ها خوش نکن مگر یادت نیست که دیروز هم دل خوش امروز بودی..؟؟ - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز را دوست دارم فصل بازی های راه مدرسه…. - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - شاید هوای پاییزی بهترین بهانه باشد برای بغض هایی که هیچ کدامشان ربطی به پاییز هرگز نداشته اند اما من گریسته ام… - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - تنهایی نامِ دیگر پاییز است هرچه عمیقتر برگریزانِ خاطرههاتْ بیشتر . . . - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - و امان از این بوی پاییزی و آسمان ابری که آدم نه خودش میداند دردش چیست و نه هیچ کس دیگر فقط میداند که هرچه هوا سردتر میشود دلش آغوش گرم میخواهد . . . - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - باز پاییز است، اندکی از مهر پیداست حتی در این دوران بی مهری باز هم پاییز زیباست مهرت قشنگ ٬ پاییزت مبارک . . . - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - غم انگیز است پاییز و غم انگیزتر وقتی تو باشی وُ من برگها را با خیالَت تنها قدم بزنم . . . - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - هی پاییز ابرهایت را زود بفرست شستن این گرد غم از دل من چندین پاییز باران میخواهد . . . - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - این هوا ، هوای دلگیریست ، فصل قلبم پاییزیست! آسمان قلبم ابری است ، دلم گرفته ، این چه دردیست ؟ - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - دلم تنگ است دلم اندازه حجم قفس تنگ است سکوت از کوچه لبریز است صدایم خیس وبارانیست نمیدانم چرا در قلب من پاییز طولانیست - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - خاطرات... پیراهن سفیدی هستند كه پشت پنجرهی غمانگیز پاییز روی طناب باد میخورند. - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - و من... هنوز، باران زده ی اضطرابِ پاییزم... زمستان به بهار می رسد، من از پاییز به پاییز می روم!!! - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - برگ ها هم داغونن ، خسته ن .. پاییز فقط بهونه س... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز وای... روزای کوتاه... شبای سرد... شهر مرده... از همه مهمتر تنهایی غم انگیز - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - یک چتر قدیمی ...یک قلب خسته... چند سطر شعر.... و یک مشت خاطره از تو کافی ست تا او را به اینجا بکشانم شنیده ام پاییز شامه ای قوی دارد برای عشق های کهنه.... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - ﻓَـﺼﻞِ ﺩﻭ ﻧَـﻔﺮﻩ هـآ شروع ﺷُــﺪ بی تو.. ﻧﻮﺑَـﺖِ من اﺳﺖ ﮐـِ ﺩَستـآﻣﻮ ﺑِـﺬارﻢ ﺗـﻮ ﺟـﯿﺒِﻤـﻮﻭ ﺭﻭ ﺟَـﺪﻭﻝِﺧـﯿـآﺑـﻮﻧآ ﺭﺍﻩ ﺑِـــﺮﻢ.. - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز پنجره ای ست، که از اتاق من، به هوای تو باز می شود... - -- --- ---- ----- ----- ---- --- -- - پاییز باشد و . . . باران باشد و . . . کوچه ها و پرسه زدن و . . . لیوانی چای داغ و . . . سالهاست جاهای خالی را با خیال تو پر میکنم ! آه اما نمی دانی این پاییزها ی لعنتی چقدر دیر می گذرند . . RE: اس ام اس های احساسی و زیبای پاییزی - PįŋK ĞįŘł - 30-10-2014 چ قشنگدمت گرم RE: اس ام اس های احساسی و زیبای پاییزی - االنا - 07-11-2014 عالی بود |