طرز تهیه قیقناق صبحانه ای مقوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه قیقناق صبحانه ای مقوی (/showthread.php?tid=188476) |
طرز تهیه قیقناق صبحانه ای مقوی - NeginNg - 29-10-2014 موادلازم: تخم مرغ 4عدد آرد 1قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری دارچین 1قاشق چایخوری شکر 3قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری گردوی خورد شده مقداری هل ساییده شده مقداری طرز تهيه : ابتدا تخممرغ ها را با چنگال هم میزنيم، سپس آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه كرده و هم زدن را ادامه میدهيم. از طرفی در تابه روغن ريخته و روی شعله میگذاريم تا داغ شود، مخلوط مواد را درون تابه میريزيم، در آن را گذاشته و حرارت را كم كرده تا تخممرغها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين میكنيم. قیقناق نوعی خاگینه محسوب می شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد. |