انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کرم کارامل - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کرم کارامل (/showthread.php?tid=188468)



طرز تهیه کرم کارامل - NeginNg - 29-10-2014

طرز تهیه کرم کارامل 1


مواد لازم:
تخم مرغ =6 عدد
شکر =دو سوم پیمانه
نمک =یک هشتم قاشق چایخوری
شیر داغ =سه و سه چهارم پیمانه
وانیل شکری= نصف قاشق چایخوری
شکر =یک دوم پیمانه برای ته ظرف

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه فارنهایت روشن کنید . تخم مرغ ها را با دو سوم پیمانه شکر و نمک مخلوط کنید و با چنگال هم بزنید. به تدریج شیر داغ و وانیل ارا اضافه کنید . یک دوم پیمانه شکر را در قالب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . دائماَ هم بزنید تا ذوب شود و رنگ آن طلائی گردد. سپس قالب را از روی حرارت بردارید . ظرف را تکان دهید تا دیوارهای قالب به کارامل آغشته شود . در صورتیکه بخواهید کرم کارامل را در ظرفهای یکنفره تهیه نمائید . کارامل آماده را ته ظفهای یکنفره ریخته ، سپس مایهه آماده شده فوق الذکر را در داخل ثالب آغشته به کارامل بریزید. پس از آن ، در ظرف بزرگی که مقداری آب در آن ریخته اند ، بگذارید و به مدت یک ساعت در کف فر قرار دهید . پس از یک ساعت از فر بیرن آورده با کمک یک چاقو که آنرا دور تا دور کرم می گردانید و با تکان دادن قالب ، کرم را از قالب جدا نموده ، ولی کرم را ار قالب بیرون نیاورید . قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الی دوازه ساعت در یخچال قرار داده تا کاملاَ کرم خنک شود ، بعد کرم را در ظرف دیگری برگردانید . مجدداَ در یخچال قرار داده دو الی سه ساعت دیگر بماند ، سپس سرو نمائید