طرز تهیه مربا کیوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مربا کیوی (/showthread.php?tid=188441) |
طرز تهیه مربا کیوی - NeginNg - 29-10-2014 مواد لازم : کیوی تقریبا رسیده و سفت : سه کیلوگرم شکر : دو کیلوگرم آب : سه پیمانه وانیل : ۱/۳ قاشق چایخوری رنگ سبز مجاز خوراکی : چهار قطره آبلیمو : به میزان لازم طرز تهیه : کیوی ها را شسته، پوست آنها را خیلی نازک بردارید و هر یک را به قطر یک سانتیمتر برش بزنید. شکر و آب را در قابلمه نسبتا بزرگی بجوشانید تا شربت غلیظ شود. کیویها را در شربت خنک شده قرار داده آن را روی حرارت ملایم گذاشته تا بجوشد و وانیل را اضافه کنید. این مربا برای پخت به زمان زیادی نیاز ندارند و برای جوش آمدن ۲۵ دقیقه کافی است. شربت را امتحان کرده، آبلیمو را اضافه کنید. بعد از یکی، دو جوش دیگر ظرف را از روی حرارت برداشته و بگذارید مربا خنک شود. مربا را بعد از ۲۴ ساعت داخل شیشه ریخته و در یخچال بگذارید. نکته : برای خوش رنگ شدن این مربا، چهار قطره رنگ مجاز خوراکی به آن اضافه کنید. میوههایی که برای مربا در نظر گرفتید تازه، سالم، بدون لک بوده و زیاد رسیده نباشد. |