طرز تهیه ساندی شکلاتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ساندی شکلاتی (/showthread.php?tid=188436) |
طرز تهیه ساندی شکلاتی - NeginNg - 29-10-2014 مواد لازم: بستني شكلاتي ................... دو و يك دوم پيمانه كمپوت گيلاس بدون هسته ................... 400 گرم آرد ذرت ................... دو سوم پيمانه شكر ................... 1 قاشق سوپخوري كيك شكلاتي ................... 115 گرم گيلاس تازه ................... 8 عدد طــــــرز تهيه : كمپوت را آبكش كرده ، آرد ذرت را در 2 قاشق سوپخوري آب كمپوت حل كنيد . بقيه آب كمپوت را در ماهي تابه ريخته تا جوش آيد . مخلوط آرد ذرت را به آن اضافه كرده و اندكي بجوشانيد تا شربت غليظ شود . گيلاسها را اضافه كرده و سپس داخل سيني فلزي بريزيد . گيلاسها را همراه با شربت ته ليوان بريزيد ، سپس به ترتيب از بستني ، كيك شكلاتي ، خامه ومخلوط گيلاس بريزيد تا ليوانها پر شود . در آخر با يك تكه كيك شكلاتي ، دو توپ بستني ، خامه و گيلاس تازه دسر را تزيين كنيد . |