![]() |
طرز تهیه مربا پوست هندوانه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مربا پوست هندوانه (/showthread.php?tid=188421) |
طرز تهیه مربا پوست هندوانه - NeginNg - 29-10-2014 ![]() مواد لازم : پوست هندوانه : 500 گرم آب آهك : به مقدار لازم شكر : سه و نيم پيمانه 700 گرم آب : 2 پيمانه هل : 15 تا 20 عدد جوهر ليمو : 1 تا يك و نيم قاشق چايخوری طرز تهيه : قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنيد و قسمت سفيد آن را قالب بزنيد سپس آنها را يك شب در آب آهك قرار دهيد بعد حدود 4 الي 5 ساعت در آب معمولی قرار دهيد سپس آنها را حدود 5 تا 10 دقيقه در آب بجوشانيد.شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهيد، صبر كنيد تا شيره بجوشد سپس پوستهای هندوانه و هل را به شيره اضافه كرده و صبر كنيد تا 5 دقيقه در شيره بجوشد حال جوهر ليمو را اضافه كنيد و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنيد. طرز تهيه آب آهك : 1 پيمانه آهك را با 1 ليتر آب مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنيد. |