طرز تهیه دسر توت فرنگی با کیک اسفنجی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه دسر توت فرنگی با کیک اسفنجی (/showthread.php?tid=188402) |
طرز تهیه دسر توت فرنگی با کیک اسفنجی - NeginNg - 29-10-2014 کیک اسفنجی آسان ترین نوع کیک است که بسیاری دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه آن را بلدند و پودر آماده آن هم د دسترس است که به آسانی تهیه می شود، اما نکته اصلی نوع سرو و آماده سازی کیک با انواع میوه و مواد مختلف است. این دستور یک راهکار ساده و خوشمزه برای تهیه یک دسر متنوع و فوری را به شما نشان می دهد. مواد لازم برای 4 تا نفر: کیک اسفنجی 25 سانتی متری یک عدد پنیر خامه ای هم زده 200 گرم شکر نرم یک پیمانه خامه فرم گرفته 200 گرم توت فرنگی حلقه حلقه 150 گرم مربا یا مارمالاد توت فرنگی 150 گرم روش تهیه: -کیک را با چاقو به قطعات کوچک خرد کنید. -پنیر خامه ای و شکر را در یک کاسه با همزن بزنید تا یک دست و سبک شود، سپس خامه را اضافه کرده و با لیسک و به آرامی مخلوط کنید. -توت فرنگی خرد شده و مارمالاد را با هم مخلوط کنید. کیک خرد شده را در 4 یا 6 ظرف بستنی خوری کوچک تقسیم کنید، سپس مخلوط پنیر و خامه را روی آن ریخته و مایه توت فرنگی و مارمالاد را روی آن بدهید. ظرف ها را حداقل نیم ساعت در یخچال گداشته و سپس سرو کنید. |