انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ساندویچ با نان خانگی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ساندویچ با نان خانگی (/showthread.php?tid=188395)



طرز تهیه ساندویچ با نان خانگی - NeginNg - 29-10-2014

طرز تهیه ساندویچ با نان خانگی 1

مواد جهت نان:
آرد =٢ لیوان
بکینگ پودر= نصف قاشق غ
نمک= ١ قاشق غ
آب= به مقدار لازم
مواد داخل ساندویچ:
سینه مرغ =1عدد خرد شده
فلفل سیاه ،فلفل قرمز ، ادویه، نمک = به مقدار لازم
پیاز خلال شده و فلفل دلمه ای به رنگهای مختلف= از هرکدام یک عدد
پنیر موزاریلا یا چیدار= به مقدار لازم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:
مواد خمیر رو با هم مخلوط کرده و ورز بدید تا زمانی که دیدید به دست نچسبه، آب رو به اندازه لازم به تدریج اضافه کنید تا زمانی که حس کردید کافیه، بعد بذارید نیم ساعت بمونه تا ور بیاد، بعد از اون دوباره اونو شانه بگیرید و باز بذارید نیم ساعت بمونه تا باز بشه؛و بعد از نیم ساعت شانه ها رو با وردنه پهنش کنید و روی اونو با فرچه روغن بمالید؛و توی ماهی تابه رو که از قبل گرم شده سرخش کنید، یه طرفش که به اصطلاح گُل زد و نقطه نقطه سرخ شد برش گردونید و طرف دوم رو هم سرخ کنید؛
مواد ساندویچ رو به دلخواه میتونید حذف یا اضافه کنید!
پیاز رو تویی روغن سرخ کرده و مرغ و فلفل و ادویه رو هم اضاه کنید،و با قاشق هم بزنید تا توی آبی که مرغ میندازه پخته شه و آبش تبخیر بشه و فلفل دلمه ای هارو بهشون اضافه کنید و چند تا تفت که خورد کافیه،و مواد رو بذارید لای نون ، و پنیر رو هم همین طور؛و بپیچونیدش و توی یه سینی مخصوص فر بچینیدشون و به مدت ۵ دقیقه بذارید توی فر، فقط برای اینکه پنیر ها ذوب بشن.