انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات (/showthread.php?tid=188393)



طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات - NeginNg - 29-10-2014

طرز تهیه ساندويج گوشت و سبزيجات 1

مواد لازم:
گوشت چرخ كرده=250 گرم
فلفل دلمه اى رنگى= 1 عدد خردشده
قارچ=150 گرم
پياز =1عدد
نمك و فلفل=مقداری
روغن=مقدار
آويشن= درصورت تمایل
طرز تهيه:
اندازه مواد بسته به نظر و تعداد شماست. پياز را با كمى روغن تفت داده و گوشت را به آن اضافه و خوب سرخ مى‌كنيم. فلفل ها را نگينى خرد كرده و با گوشت سرخ شده مخلوط و در ظرف را مى‌بنديم تا فلفل ها كمى نرم شوند.
حالا قارچ‌هاى نگينى خرد شده را به مواد اضافه و حدود يك دقيقه تفت داده و نمك و فلفل و پودر آويشن را هم اضافه مى‌كنيم. قارچ را كم تفت دهيد تا آب نيندازد.
من از آويشن استفاده كردم ولى شما هر ادويه‌اى كه دوست داريد استفاده كنيد.
اين غذا را با نان‌هاى مختلف مى‌توانيد بخوريد. من به شكل ساندويج استفاده كردم.