طرز تهیه پیش غذا- کاناپه ژامبون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پیش غذا- کاناپه ژامبون (/showthread.php?tid=188388) |
طرز تهیه پیش غذا- کاناپه ژامبون - NeginNg - 29-10-2014 مواد لازم: نان تست ژامبون پنیر ورقه ای خیار شور گوجه فرنگی سس مایونز فلفل دلمه خلال دندان طرز تهيه: کاناپه ها نوعی پیش غذا هستند که از نان به عنوان پایه آن استفاده می شود و روی آن با مواد دیگری پر می شود نان های تست را سس مایونز می مالیم بعد به اندازه های مورد نظر که ترجیجا هر چه کوچکتر باشد بهتر است ، برش می دهیم روی آن را یک ورقه ژامبون نازک ، یک ورقه پنیر ، یک برش نازک خیار شور و گوجه می ذاریم ، یک تکه فلفل دلمه ی نگینی هم برای تزیین همه ی این مواد را با یک خلال دندان ثابت کرده و قبل از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا ی اصلی سرو می کنیم دوستای خوبم بهتره از این طرح ایده بگیرید و روی کاناپه ها را با هر ماده ی دیگری که دوست داشتید پر کنید مثل : مخلوط پنیر فتا و گردو و سبزی سیب زمینی پخته شده و تخم مرغ و کره و خیلی چیزهای دیگه |