![]() |
طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) (/showthread.php?tid=188378) |
طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) - NeginNg - 29-10-2014 ![]() مواد لازم برای خمیر: آرد=4 پیمانه خمیر مایه=2 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری شکر=1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری روغن نباتی=4/1 لیوان شیر خشک=6 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری آب داغ=1 و 4/1 لیوان مواد لازم برای داخل سمبوسه: اسفناج=1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده) پیاز=5 عدد ردنده شده سماق=1 قاشق مرباخوری رب انار=2/1 قاشق مرباخوری پودر دارچین=کمی روغن زیتون=4/1 لیوان آبلیمو=4/1 لیوان طرز تهیه خمیر: 1- در ظرفی آرد،خمیر مایه،نمک،شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید. 2- آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید. 3- خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید. 4- خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتا گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود. طرز تهیه مواد داخل خمیر: 1. اسفناج+پیاز+سماق+نمک+رب انار+دارچین را با هم مخلوط کنید. 2- مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید. 3- مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملا برود. 4- در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده بطوریکه کاملا جذب مواد شود. 5- برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید(قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد). 6- روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید. 7- کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید. 8- اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید بطوریکه روی مواد را بپوشاند. 9- سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید. 10- سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود. منبع:کتاب عربی سفرة عامرة RE: طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) - DAVID HAPER - 08-11-2014 ............... |