انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) (/showthread.php?tid=188378)



طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) - NeginNg - 29-10-2014

طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) 1

مواد لازم برای خمیر:
آرد=4 پیمانه
خمیر مایه=2 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
شکر=1 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
نمک=1 و 2/1 قاشق مرباخوری
روغن نباتی=4/1 لیوان
شیر خشک=6 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غذا خوری
آب داغ=1 و 4/1 لیوان
مواد لازم برای داخل سمبوسه:
اسفناج=1 و نیم کیلو(پخته و ریز شده)
پیاز=5 عدد ردنده شده
سماق=1 قاشق مرباخوری
رب انار=2/1 قاشق مرباخوری
پودر دارچین=کمی
روغن زیتون=4/1 لیوان
آبلیمو=4/1 لیوان
طرز تهیه خمیر:
1- در ظرفی آرد،خمیر مایه،نمک،شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.
2- آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
3- خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
4- خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتا گرمی به مدت 30 تا 40 دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریبا دو برابر شود.
طرز تهیه مواد داخل خمیر:
1. اسفناج+پیاز+سماق+نمک+رب انار+دارچین را با هم مخلوط کنید.
2- مخلوط را به مدت 5 دقیقه در یک صافی بریزید.
3- مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملا برود.
4- در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده بطوریکه کاملا جذب مواد شود.
5- برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید(قطر خمیر 1 سانتیمتر باشد).
6- روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.
7- کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.
8- اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید بطوریکه روی مواد را بپوشاند.
9- سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسه ها را با فاصله در سینی بچینید.
10- سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کرده اید گذاشته و سمبوسه ها را به مدت 30 تا 40 دقیقه با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که سمبوسه ها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.

منبع:کتاب عربی سفرة عامرة


RE: طرز تهیه سمبوسه با اسفناج (عربی) - DAVID HAPER - 08-11-2014

...............