طرز تهیه پیراشكی پنیر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پیراشكی پنیر (/showthread.php?tid=188377) |
طرز تهیه پیراشكی پنیر - NeginNg - 29-10-2014 مواد لازم : پنیر سفید (فتا)=100 گرم جعفری خرد شده=2 تا 3 قاشق دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. غذا خوری زیره یا رازیانه=یک قاشق مرباخوری سفیده تخم مرغ=یک عدد خمیر پیتزا=به مقدار لازم روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه: 1- پنیر و جعفری و اگر دوست داشته باشیم زیره یا رازیانه را مخلوط می كنیم. 2- خمیر(طرز تهیه آن در پایین آورده شده است) را باز كرده و به اندازه دلخواه قالب می زنیم. 3- از مواد مخلوط شده یك قاشق مرباخوری وسط خمیر می گذاریم. 4- دور خمیر را سفیده تخم مرغ می مالیم. 5- یك طرف خمیر را بر می گردانیم و لبه ها را خوب محكم می كنیم. 6- پیراشكی ها را در روغن داغ سرخ می كنیم تا طلایی شوند، سپس داخل صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود. نكته: روغن را ابتدا خوب داغ كرده و پس از آن حرارت را كم می كنیم تا پیراشكی ها خوب سرخ شوند. |