طرز تهیه پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار (/showthread.php?tid=187676) |
طرز تهیه پیراشكی سیب زمینی و نان سیر دار - NeginNg - 26-10-2014 مواد لازم: سیب زمینی: 2 عدد بزرگ، تخم مرغ: یك عدد، قارچ: 100 گرم، پیازچه: 3 ساقه، پنیر پیتزا: به میزان دلخواه، نمك، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه: ابتدا سیب زمینیها را بپزید و پس از پخته شدن آنها را رنده یا خوب له كنید. سپس یك عدد تخم مرغ را درون آن بشكنید و نمك، فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه كنید. در این مرحله قارچها را به صورت ورقهای خرد كرده و درون روغن كمی تفت دهید اما مراقب باشید رنگ آنها قهوهای نشود. سپس پیازچهها را خرد كرده و درون همان روغن كمی تفت دهید تا نرم شود. حالا گلولهای كوچك از سیب زمینی بردارید و كمی از مخلوط قارچ و پیازچه درون آن بریزید و پس از ریختن پنیر پیتزا روی آن، پیراشكی را با دست به صورت رول درآورید و درون روغن سرخ كنید. نان سیردار مواد لازم: نان باگت: 2 عدد، كره: 50 گرم، سس مایونز یا سس گوجه فرنگی: به مقدار لازم، سیر: 3 حبه، پنیر پیتزا: به میزان دلخواه. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه: نان باگت را از وسط نصف كرده و در صورت تمایل خمیر داخل آن را خارج كنید. سپس لایهای كره روی آن بمالید و سیرهایی را كه از قبل رنده كردهاید روی سطح آن بریزید و در مرحله آخر مقدار دلخواه پنیر پیتزا را نیز به آن بیفزایید. گریل فر را با درجه 350 درجه فارنهایت روشن كنید و نانها را درون سینی فر بچینید. وقتی پنیر پیتزا آب شد و به رنگ طلایی درآمد، میتوانید آن را از فر خارج كنید. این نان را میتوان با سس گوجه یا سس مایونز مصرف كرد. |