![]() |
I knew you were trouble از تیلور - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: I knew you were trouble از تیلور (/showthread.php?tid=187540) |
I knew you were trouble از تیلور - P!nk Directioner - 26-10-2014 بچه ها سلام من زیاد از طرفدارای تیلور نیستم ولی این آهنگش فوق العادس! I Knew You Were Trouble
Once upon time
روزی روزگاری A few mistakes ago قبل از چند اشتباه کوچیک I was in your sights من در معرض دید تو بودم You got me alone منو تنها پیدا کردی You found me منو پیدا کردی You found me منو پیدا کردی You bound me منو وابسته کردی I guess you didn't care فکر میکنم اهمیتی ندادی And I guess I liked that و فکر میکنم از این کار خوشم اومد And when I fell hard و وقتی که سخت عاشق شدم You took a step back قدمی به عقب برداشتی Without me, without me, without me بدون من،بدون من،بدون من And he's long gone و او شیفته و عاشقه When he's next to me وقتی که کنارمه And I realize the blame is on me و من میفهمم که سرزنش روی منه Cause I knew you were trouble when you walked in چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i'd never been به جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام So you put me down oh پس تو (همه چیز رو)گردن من انداختی،آه I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i'd never been جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام Now i'm lying on the cold hard ground حالا روی زمین سخت و سرد دراز میکشم Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر No apologies هیچ عذرخواهی ای درکار نیست He'll never see you cry هیچوقت گریه کردنت رو نمی بینه Pretend he doesn't know وانمود میکنه که نمیدونه That he's the reason why که اون دلیل You're drowning, you're drowning, you're drowning گرفتار شدن توئه،گرفتار شدنت،گرفتار شدنت And I heard you moved on شنیدم که گذشته ای From whispers on the street از همه زمزمه های توی خیابان A new notch in your belt شکافی جدید روی هیجانت Is all I'll ever be چیزیه که برای همیشه خواهم بود And now I see, now I see, now I see و حالا می بینم،حالا می بینم،حالا می بینم He was long gone که او شیفته و عاشق بود When he met me وقتی که منو دید And I realize the joke is on me و من فهمیدم که مایه خنده منم I knew you were trouble when you walked in چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری ه دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i'd never been به جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام So you put me down oh پس تو (همه چیز رو)گردن من انداختی،آه I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i'd never been جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام Now i'm lying on the cold hard ground حالا روی زمین سخت و سرد دراز میکشم Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر When your sadest fear comes creeping in وقتی که غمیگن ترین ترست درحال خزیدن وارد میشه That you never loved me or her or anyone or anything که تو هیچوقت منو یا اونو یا هرکس و هرچیز دیگه ای رو دوست نداشتی Yeah آره I knew you were trouble when you walked in چون وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i'd never been به جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام So you put me down oh پس تو (همه چیز رو)گردن من انداختی،آه I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری So shame on me now حالا کلی سرزنش روی منه Flew me to places i'd never been جاهایی منو برد که تا حالا نرفته ام Now i'm lying on the cold hard ground حالا روی زمین سخت و سرد دراز میکشم Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر Oh, oh, trouble, trouble, trouble اوه،اوه،دردسر،دردسر،دردسر I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردسری Trouble, trouble, trouble دردسر،دردسر،دردسر I knew you were trouble when you walked in وقتی وارد شدی میدانستم که دردرسری Trouble, trouble, trouble! دردسر،دردسر،دردسر بسپاسین دیگه... |