![]() |
ته چین قارچ و دستور پخت آن + عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ته چین قارچ و دستور پخت آن + عکس (/showthread.php?tid=187486) |
ته چین قارچ و دستور پخت آن + عکس - Mιѕѕ UηυѕυαL - 26-10-2014 ![]() مواد لازم : برنج 4 پیمانه ماست یک لیوان زعفران یک قاشق چایخوری زرشک یک قاشق غذاخوری مرغ 300 گرم پیاز یک عدد قارچ 100 گرم زرده تخم مرغ 3 عدد شکر یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن مایع نصف لیوان طرز تهیه : ابتدا مرغ را در یک قابلمه قرار دهید و به همراه پیاز، نمک و فلفل بپزید. بعد از این که مرغ پخته و خنک شد استخوانهای آن را جدا کرده و آن را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و زرشک را در آن با شکر تفت دهید. سپس آن را با مرغ مخلوط کنید. زعفران را در یک سوم استکان آب جوش دم کنید و با ماست و زرده تخم مرغ خوب هم بزنید. برنج آب کش شده و روغن مایع را به این مواد اضافه کنید. کف یک قابلمه نچسب را مقداری روغن بریزید و نیمی از مواد برنج را کف آن قرار دهید و روی آن را با مرغ و قارچ ورقه شده بپوشانید. سپس باقی مواد را روی آن بریزید و با یک قاشق کاملا آن را صاف و فشرده کنید. بعد از 30 تا 45 دقیقه ته چین شما آماده است. آن را برش بزنید و با مقداری ماست چکیده تزیین کنید. |