انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه سكنجبین - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه سكنجبین (/showthread.php?tid=187340)



طرز تهیه سكنجبین - NeginNg - 25-10-2014

طرز تهیه سكنجبین 1


مواد لازم:

• شكر 3 كیلو

• نعناع 2 كیلو

• سركه 0.5 تا 1 پیمانه

• گلاب كمی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه:

شكر را با آب به اندازه كافی می‌جوشانیم و صاف می‌كنیم. نعناع را پاك كرده و می‌شوییم. نعناع را 3 تا 4 دسته می‌كنیم و با نخ یا چوب می‌بندیم. سپس داخل شكر آب ریخته آنقدر بجوشانید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه كرده بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین آماده است.

موارد مورد توجه:

1. سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور مصرف می‌شود.

2. در بعضی از نقاط كشور سكنجبین با كاهو تازه و معمولاً در فصل تابستان خورده می‌شود.