![]() |
طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی (/showthread.php?tid=186900) |
طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی - NeginNg - 24-10-2014 ![]() مواد لازم : گوشت کبابی برش نازک داده شده = 600 گرم ( 6 برش ) ریحان تازه آسیاب شده= نصف فنجان فلفل قرمز کبابی شده = 2 عدد پنیر پیتزای پارمسان رنده شده = 4 قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده= 2 قاشق سوپ خوری روغن زیتون= دو قاشق سوپ خوری فلفل سیاه آسیاب شده= 2 قاشق سوپ خوری نمک و فلفل =به میزان لازم سرکه =یک چهارم فنجان سیر =2 حبه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه : برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید . گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید . برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید . به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید . یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید . رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید . مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید . بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید . |