طرز تهیه پورتفولیوی گوشت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پورتفولیوی گوشت (/showthread.php?tid=186890) |
طرز تهیه پورتفولیوی گوشت - NeginNg - 24-10-2014 با یک فست فود سالم و خوشمزه موافقید ... . مواد لازم : گوشت قیمه شده ریز 500 گرم قارچ 200 گرم کنسرو ذرت یک پیمانه پیاز خرد شده یک عدد سیر رنده شده یک عدد پنیر پیتزا دو پیمانه کنجد ، فلفل ، نمک و رب گوجه فرنگی مقداری نان باگت یک عدد بزرگ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه : پیاز را تفت بدهید بعد گوشت را به آن اضافه کنید تفت بدهید تا آب گوشت کشیده بشود ، سیر و رب را به همراه یک استکان آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت پخته بشود بعد قارچ را اضافه کنید و نمک و فلفلش را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. نان باگت را از طول دو نیم کنید ،کمی از داخلش را خالی کنید و از مایع گوشتی داخلش بریزید بعد ذرت و پنیر را هم روی آن پخش کنید. نیمه دیگر نان را بگذارید روی آن فشار بدهید ، پنیر پیتزا را روی نان پخش کرده و کنجد را روی بپاشید. حدود 20 دقیقه در فر قرار بدهید اگه دوست داشتید زیاد سرخ بشود می توانید از گریل هم استفاده کنید . |