یک کباب خوشمزه از شهر نصف جهان ، کباب حسینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: یک کباب خوشمزه از شهر نصف جهان ، کباب حسینی (/showthread.php?tid=186889) |
یک کباب خوشمزه از شهر نصف جهان ، کباب حسینی - NeginNg - 24-10-2014 مواد لازم برای تهیه کباب حسینی: گوشت سردست گوسفند يا گوساله 800 گرم پياز سه عدد فلفل دلمهاي قرمز دو عدد گوجهفرنگي چهار تا پنج عدد روغن دو قاشق سوپخوري زردچوبه يك قاشق مرباخوري نمك و فلفل به ميزان لازم سيخ كباب چوبي 20 عدد طرز تهيه: گوشت را پاك كرده و به قطعات 3×3 سانتيمتر خرد ميكنيم. براي هر سيخ چهار الي پنج قطعه گوشت كافي است. پياز، فلفل دلمهاي و گوجهفرنگي را حلقه حلقه ميكنيم و داخل قابلمه روغن، نمك و زردچوبه ميريزيم. يك رديف پياز ورقه شده بعد گوجهفرنگي، فلفل دلمهاي و سيخهاي كباب و به همين ترتيب تا آخر اين كار را انجام ميدهيم. لابهلاي مواد كمي نمك، فلفل و زردچوبه پاشيده و روي مواد گوجهفرنگي ميچينيم. در قابلمه را بسته و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم تا پخته شوند. سيخها را از قابلمه در آورده مواد پخته شده را در ديس ريخته و كبابها را روي آن چيده و سرو مينماييم. |