صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک (/showthread.php?tid=186730) صفحهها:
1
2
|
صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک - saeed25/12 - 24-10-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. صحبت های یاس در مورد اسید پاشی اخیر و این اتفاق ناجوانمردانه: هیچ وقت نمیتونم کلمه یا صفتی پیدا کنم که به "اسید پاش" لقب بدم. کسی که با یک حرکت به سادگی زندگی یک نفر رو تا آخر عمر تباه و سیاه میکنه. برای من و همهٔ کسانی که این خبرها رو از اسید پاشی میشنون و یا در تلویزیون میبینن، این فقط به منزلهی یه خبر تلقی میشه. با خودمون برای چند دقیقه فکر میکنیم و با اطرافیان راجع بهش صحبت میکنیم و چند تا لعنت هم میفرستیم به باعث و بانیِ این فاجعه و دوباره مشغول زندگی روزمرّه میشیم. ولی واقعا قابل درک نیست که در وجود کسی که این فاجعه براش اتفاق افتاده چی میگذره. چه حسّی داره. چه غم سنگینی سراسر زندگیش رو تسخیر کرده. آدم این وقتها نمیدونه که طرفِ صحبتش ظالم باشه یا مظلوم. برای این پست داشتم دنبال عکس میگشتم. حسّ کردم که شاید کسی از این عزیزان راضی نباشه که به عنوانِ یک نمونه از قربانیان ازش نام برده بشه. کاش این حسِّ انتقام جویی و کینه و تلافی اینقدر در ما قوی نبود. البته چیزی که در مورد اسید پاشانِ اصفهان شنیدم اینه که مجرمان انگیزهٔ خاصّی از کار دارن. خدا ایران و هموطنانمون رو از شرِّ بد خواهان محفوظ نگه داره. آمین. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی - _Ovver_ - 24-10-2014 خدا لعنتشون کنه RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی - دختر شاعر - 24-10-2014 واییییییییییی خدا همه مون رو حفظ کنه امین RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی - eNorto - 25-10-2014 منبع? RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی - blogamooz - 25-10-2014 منبع؟ RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی - saeed25/12 - 26-10-2014 منابع rap3da-facebook RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک - _wιɴɴer_ - 27-10-2014 خوب فک کنم تا چند روز دیگه یه اهنگ در این باره هم بده بیرون RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک - rezaak - 29-10-2014 وای خیلی وحشتناکه با این که اصفهان نیستم ولی هر وقت ی موتور یا یه فرد از کنارم رد میشه خیلی میترسم و صورتمو با دستام میگیرم RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک - فوضول - 30-10-2014 سلام من تازه عضو شدم اگه بم سر بزنید ممنون میشم راستی من یک اصفهانی هستم شما فقط این خبرارو میشنوید وکمی میتونید خودتونو جای دخترا بزارید اما جای دخترای دیگه که نمیتونید بزارید که هر وقت می خوان برن دانشگاه مدرسه با ترس ولرز میرن میخوان برن کتاب بخرن یاچیز دیگه نمیرن میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟ من نمیتونم از خونه بیرون برم چون میترسم وقتی خودم را به جای ... میزارم. شما اخبارو میبینید ولی ما واقعیت وقتی میری بیرون میرفتیگاهی وقتا 10 9 .. میومدی خونه دیگه این ساعتم نمیتونی بیرون باشی تا ساعت 4 انقلاب نظر ... دختر وحتی خود پسراشم پر نمیزنن چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چون میترسن. چون....ما انقدر بی عرضه است ودروغگو که حد واندازه نداره. توی اخبار میگن 4 نفر پلیس نیروی انتظامی ... میگه 8نفر . ولی تعداد واقعی ان ها 16 نفره فکر نکن چرت میگم اگه بیای بیمارستان سوانح وسوختگی اصفهان میفهمی چ خبره. تازه این نصف فاجعه ی اصفهانم نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟هع هع RE: صحبتهای یاس درمورداسیدپاشی.منبع فیسبوک - [χσℓσνєѕтєя] - 30-10-2014 تو اهنگ و موسیقی؟؟؟؟؟؟؟ |