چیزکیک آلبالویی + عکس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چیزکیک آلبالویی + عکس (/showthread.php?tid=186421) |
چیزکیک آلبالویی + عکس - Mιѕѕ UηυѕυαL - 24-10-2014 چیزکیک آلبالویی مواد لازم: بسکویت دایجستیو(گندم ساقه طلایی)=2 لیوان نرم شده پودر دارچین=کمی کره ذوب شده=60 گرم پنیر خامه ای=600 گرم شکر=1 لیوان رنده پوست لیموترش=3/1 قاشق مرباخوری وانیل=کمی زرده تخم مرغ=5 عدد خامه=3/1 لیوان سفیده تخم مرغ=5 عدد مربای آلبالو=1 شیشه طرز تهیه: 1. فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم کنید. 2. بسکویت نرم شده+پودر دارچین+کره ذوب شده را خوب با هم مخلوط کنید تا تمام بسکویت ها به کره آغشته شود. 3. بسکویت ها را در ظرف مخصوص چیزکیک ریخته و آن را در ظرف پهن کنید. 4. ظرف را به مدت 6 دقیقه در فر گذاشته تا رنگ بسکویت ها کمی تغییر کند. طرز تهیه مواد داخل چیزکیک: 1. پنیر خامه ای+شکر+رنده پوست لیموترش+وانیل را در مخلوکن با هم مخلوط کنید تا مواد کرم ماند شود. 2. زرده تخم مرغ+خامه را به مواد اضافه کرده،هم بزنید. 3. سفیده تخم مرغ را بتدریج به مواد اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. 4. مواد بدست آمده را وسط بسکویت های داخل طرف بریزید. 5. ظرف چیزکیک را به مدت 1 ساعت و ربع در فر بگذارید(بهتر است روی ظرف را با آلومینیوم بپوشانید). 6. بعد ظرف را از فر خارج کرده به مدت 1 ساعت کنار می گذاریم تا کیک خنک شود. 7. تمام سطح کیک را با مربا پوشانده و کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم تا خنک شود. |