![]() |
چند نكته درباره نان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: چند نكته درباره نان (/showthread.php?tid=186298) |
چند نكته درباره نان - Mιѕѕ UηυѕυαL - 23-10-2014 چند نكته درباره نان نان خوب مستلزم داشتن آرد با کيفيت، نانواي خوب و نگهداري صحيح است. اگر شما هم مانند بسياري از خانواده ها، به تعداد زياد نان مي خريد و در نگهداري آن مشکل داريد حتما مطلب زير را بخوانيد. 1 ) چيدن نان هاي داغ برروي هم، کپک زدگي را تسريع، فسادزدگي را تسهيل و ضايعات نان را تشديد مي کند. 2 ) قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنيد. نان سرد شده را نيز در پلاستيک در بسته بگذاريد. 3 ) حرارت نان سبب کپک زدگي زودرس آن مي شود بنابراين از دسته کردن نان داغ جدا بپرهيزيد. 4 ) همانگونه که بعضي از برنج ها پخت خوبي ندارند، آرد نامرغوب نيز پخت خوبي نخواهد داشت. 5 ) دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شير آنها مي شود. 6 ) در ايجاد ضايعات نان، مردم 20 درصد، نانوايان 30 درصد و آرد مصرفي 50 درصد تاثيرگذارند. 7 ) خريد نان مازاد بر نياز روزانه، يکي از علل افزايش ضايعات نان است. از خريد نان اضافي خودداري کنيد. 8 ) از خوردن نان سبوس دار در وعده هاي غذاي خود غافل نشويد. مصرف نان سبوس دار در هر وعده غذايي 30 تا 40 درصد خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و گوارشي را کاهش مي دهد. 9 ) خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سريع قند و چربي در خون مي شود. 10 ) نان هاي تيره (حاوي سبوس بيشتر) ارزش غذايي بالاتري نسبت به نان هاي سفيد و روشن دارند. 11 ) قرار دادن نان در يخچال، بيات شدن نان را تسريع مي کند. 12 ) هنگام خريد نان حتما يک سفره پارچه اي يا پلاستيکي به همراه داشته باشيد. ناني که پس از سردشدن با سفره حمل و نگهداري شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود. 13 ) بين حرارت، رطوبت و کپک زدگي رابطه مستقيم وجود دارد. در نتيجه نان هايي که به صورت داغ برروي هم دسته شوند، محيط مناسبي را براي فساد ميکروبي و کپک زدگي فراهم مي سازند. 14 ) آرد حاصل از گندم تازه و نارس، سبب توليد نان هاي سفت و بدهضم خواهد شد. 15 ) نان خوب ناني است که آرد آن خوب، خمير آن تخمير شده، نانوايش ماهر و مصرف کننده آن واقف به اصول نگهداري صحيح باشد. |