مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! (/showthread.php?tid=186255) |
مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - سرباز خدا - 23-10-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گمان می کــرد دست و دل بازی را به انتهایش رسانــده است حتی همسرش را هم بخشیــد به چشمان ناپــاک خیابــان ها . . رسول خداصلی الله علیه و آله و سلم : خداونــد هفت نفر را لعنــت کردند که یکی از آنها مـردی است که نسبت به پوشش و عفت همسرش بی توجه است . / مستدرک الوسایل ، ج، 14ص291 / , RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - Key Armin - 23-10-2014 اگه یکی با من دوس بشه یه خانووم هر کاری واسش می کنم فقط دوستم داشته باشه RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - امیرعباس... - 23-10-2014 نفرین خدا بر کسای که میزارن دختر و همسرشون با تیپ های بد بیان بیرون من ازشون بدم میاد RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - gesooya - 23-10-2014 هرکسی که حق انتخاب تو پوشش خودش داره به کسی هم مربوط نمیشه RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - سرباز خدا - 23-10-2014 (23-10-2014، 21:04)gesooya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو اسلام به من چه و به تو چه نداریم جامعه یعنی همه RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - x_love_x - 24-10-2014 مردان بی غیرت رو داره میگه که ازشون متنفرم RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - an idiot - 24-10-2014 رآه حل تآزه برآش انتخآب کردن .. اسید میپآشن.. هع -___- مشکلآت بآس ریشه ای حل شن نه سطحی.. حل کردن مشکلآت ریشه ای یه ملت به بزرگی ایرآن.. کآر سآده ای نیس بآ این کآرآم کسی که بخوآد بد بآشه بد میمونه و کسی که خوب بآشه خوب بودنشو ادآمه میده مآ نمیتونیم مشکل این جمآعتو حل کنیم آقآی رضآ خآن -__- یه روز خودت میفهمی -_- RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - سرباز خدا - 24-10-2014 (24-10-2014، 7:51)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچ احمقی پیدا نمیشه اونم تو اصفهان نه تهران دنیا و قیامت خودشو بسوزونه اونم افرادی با عقاید ما تهمت نزن (24-10-2014، 7:51)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچ احمقی پیدا نمیشه اونم تو اصفهان نه تهران دنیا و قیامت خودشو بسوزونه اونم افرادی با عقاید ما تهمت نزن (24-10-2014، 7:51)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هیچ احمقی پیدا نمیشه اونم تو اصفهان نه تهران دنیا و قیامت خودشو بسوزونه اونم افرادی با عقاید ما تهمت نزن RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - an idiot - 25-10-2014 چرآ پیدآ نشن ؟؟ کم آدمآیی هستن که به خآطر لذت زودگذر دنیآ آخرتشونو خرآب میکنن ؟؟؟ تهمت نمیزنم.. حقیقتو میگم لآزم نیس دنبآلش بگردی.. حقیقت جلو چشممونه و هرروز و هرلحظه میشه دیدش :| RE: مردان دست و دل باز که پسر های هرزه عاشقشانند!! - HaP KinsE - 25-10-2014 مطیع .. مثه اسید پاشیای توی لندن .. که رسیده به اصفهان و تهران .. حالا دیگه چی بگم من ؟ |