انجمن های تخصصی  فلش خور
باقلا و لوبیا زهر دارند! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: باقلا و لوبیا زهر دارند! (/showthread.php?tid=185292)



باقلا و لوبیا زهر دارند! - Mᴏʙɪɴᴀ - 19-10-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باقلا و لوبیا زهر دارند! 1
مصرف این حبوبات در بعضی ازموارد عوارض خیلی شدید و مهلکی ایجاد می‌کنند؛ به این ترتیب که موجب تب، کم‌خونی، یرقان، اسهال، اختلالات‌روانی و ناراحتی‌های قلبی می‌شود.

یکی از بزرگ ترین پیشرفت ها در تاریخ بشریت این است که ما شناخت خوبی نسبت به غذاها پیدا کرده ایم که این لزوما بدین معنا نیست که ما در مسیردرستی قرار گرفته ایم. برخی از حبوبات و استفاده بیش از آن ها موجب مسمومیت و منجر به مرگ می شود.
لوبیا :
این لوبیا نباید خام خورده شود که در این صورت می تواند کشنده باشد.  این لوبیا که با نام لوبیایی روغنی نیز شناخته می شود محتوی میزان بالای سیانید هست که بخشی از مکانیزم دفاعی این گیاه می باشد. در امریکا درمورد میزان سیانید موجود در انواع لوبیاهای پرورش داده شده محدودیت هایی وجود دارد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باقلا و لوبیا زهر دارند! 1
باقالی:
اگر دانه های کرچک جویده و قورت داده شوند، از خودشان ماده «ریسین» آزاد می کنند که یکی از مسموم ترین زهرها برای انسان است. خوردن یک یا دو عدد از این دانه ها می تواند انسان را بکشد. ریسین ماده ای است که به عنوان یک ماده جنگی مورد آزمایش قرار گرفته و حتی در رده عاملان مرموز قاتل قرار گرفته است.پزشکان توصیه می کنند قبل از مصرف بافالی به مدت 10 دقیقه با دمای بالا باید آن ها را در آب جوشاند.