![]() |
استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 (/showthread.php?tid=185194) |
استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 19-10-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() !.لعنت به آهنگایی که منو یاد تو میندازه
مخصوصا این آهنگـــِ . . . سلام الاغ عزیز حالت چطووووره؟! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
نـبـار بـاران ...!
نبـار لعنـتی ...! . . . . مو هام فر میشه خب چیه؟ حتما باید عشقی باشه !!! عشق میخای؟ سر کوچه 2 کیلو هزار ! والااااااااااااااااااا ... ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
سلام جیگرم!
. . . با جیگرم بودم من عادت دارم به اعضایه بدنم سلام بدم! شما به کارت برس! سلام کبدم! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
کیا قبول دارن؟!
آدم باید یکیو داشته باشه که وقتی نگاش میکنه دلش یه جوری بشه... . . . . من ک این حسو نسبت به لواشک دارم ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
گاﺑﺮﯾﻞ ﮔﺎﺭﺳﯿﺎ ﻣﯿﮕﻪ :
ﻫﺮﮔﺰ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﺍ ﺗﺮﮎ ﻧﮑﻦ، ﺣﺘﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ ... ﭼﻮﻥ ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﺴﯽ ﻋﺎﺷﻖ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺗﻮ ﺷﻮﺩ ... . ﻣﻦ ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯽ ﺧﻨﺪﻣﺎﺍﺍﺍﺍﺍ . ﮐﺴﯽ ﻋﺎﺷﻘﻢ ﻧﺸﺪ؟؟؟؟ . ﻧﺒﻮﺩﺩ ﮐﺴﯽ ﻋﺎﯾﺎﺍﺍﺍﺍﺍﺍ؟؟؟؟؟؟ . ﻋﺎﺷﻖ ﻧﺒﻮﺩ؟؟؟؟؟ . ﺩﻭﺳﺖ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﭼﯽ؟؟؟؟؟؟ !!! . ﭖَ ﭼﯽ ﻣﯿﮕﻪ ﺍﯾﻦ ﮔﺎﺑﺮﯾﻞ؟؟؟؟ ﻭﺍﻻ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺟﻤﻠﻪ ﻫﺎﺷﻮﻥ ﺑﺎ ﺭﻭﺣﻮ ﺭﻭﺍﻥ ﻣﺮﺩﻡ ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
تنها کسی که از صمیم قلبش به من گفت I LOVE YOU
. . . عروسک دخترخالم بود، اونم باید فشارش میدادم تا بگه...!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
من مطمئنم اگه بهشت هم برم تا بخوام نزدیک یه حوری بشم، زود بهم میگه:
. . . داداش ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
پسره پست گذاشته : بعد از رفتن تو مثل فرهاد شدم در حسرت چشمان لیلی !
والا تا جایی که من میدونم فرهاد عاشق شیرین بود نه لیلی ! نمیگم عاشق نشید ولی خواهشا وقتی شکست عشقی میخورید قبل پست گذاشتن یه نگاهی به کتاب ادبیاتتون بندازید... ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
انسان های بزرگ هیچگاه به کوچکی فردایشان نگاه بزرگ نمیکنند چون از بزرگی کوچک امروزشان فردایی کوچکتر از بزرگی دیروز خواهند ساخت..»
.
. منم نفهمیدم! ولی خیلی با کلاس بود گفتم بزارم براﺗﻮﻥ. فلسفیه میفهمی؟؟؟فلسفی و من الله توفيق ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
آقا ما بعد شونصد دهه زندگانی:
تازه دریافتیم سندی چی ميگه!! میفرماین: امشو شو شه لیپک ری هیرونه... لیپک = قطب نما ری = رو هیرون = سمت جنوب... هیرون: به لهجه بوشهری یعنی جنوب خداییش اونایی که فک میکردن میگه " لیپک لی لی لونه " دستا بالا لطفاً خودم اولی ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ استاتوس طنز فیس بوک ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
زندگي نامه اكثر آدماي بزرگ در ايران:
.
.
. او در خانواده اي مذهبي چشم به جهان گشود RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - ملیکا۷۹ - 19-10-2014 ممنون خیلی باحال بود ![]() RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - TurK WolF - 19-10-2014 ممنون عزیزم RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - shirin joooon - 19-10-2014 خیلی باحال بودن مرسی.... ![]() RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - Mιѕѕ UηυѕυαL - 19-10-2014 خیلی باحال بود .. (: ولی چن تاش رو توی فیس خونده بودم :| .. RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - Nυмв - 19-10-2014 مرسی . . ( : RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - حمید 123 - 20-10-2014 (19-10-2014، 22:52)||... アՏՎՇɧԾ ...|| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تشکر عالی بود RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - [χσℓσνєѕтєя] - 20-10-2014 تشششششششششششششششششششششکر عالی بود RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - ~ALONE GIRL~ - 20-10-2014 تنکس(: RE: استاتوس های طنز و خنده دار فیس بوک>part1 - saye641 - 20-10-2014 خيلي خوب بود...... |