جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو (/showthread.php?tid=185086) صفحهها:
1
2
|
جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 18-10-2014 ورود پیروزمندانه تخم مرغ را ،به لیست کالاهای لوکس تبریک عرض میکنیم!!!! خودش کشید پایین.. تخمش کشید بالا ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ورژن جدید ابراز علاقه - چند تا دوستم داری؟؟؟؟ . . . - اختلاس تا !!!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تو ک*…ن منه” . . . . . . . . آدرس سر راست ایرانیها برای اشیاء گم شده در اوج عصبانیت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * مرسوله پستی سفارشی هم نشدیم یکی باشه همیشه تحویلش بگیره، بگیرتش تو بغل، امضا هم بده که تحویل گرفته شده، * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب امتحان-خوابگاه دخترا : صدای هق هق و گریه ‘ ‘ ‘ شب امتحان-خوابگاه پسرا ( ساعت ۵ صبح ): سرباز گیشنیز سره !!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یارو صورتش جوش میزنه….. نگه میداره ۴ شنبه سوری بترکونه * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ژاپنی ها میگن : ما میتونیم ، مگر اینکه بلایی نازل بشه !!! ما ( ایرانی ها ) میگیم : … ما نمی تونیم ! مگر اینکه فرجی بشه !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * جوایز بانک ملی اعلام شد ۳ هزار میلیارد برای ۱ نفر و ۱ بیلاخ برای ۷۰ میلیون نفر * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بی میل تو من میل به میل باکس ندارم. هی میل بزن.میل بگیر.میل تو دارم! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * قبلا سوال اینجا بود اول مرغ به وجود آمد یا تخم مرغ الان سوال این شده مرغ گرون تره یا تخم مرغ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * لغت نامه جدید ! Category: این گربه کدوم گوریه؟ Morphine: باید بیشتر فین کنی Keyboard: چه کسی برنده شد؟ MissCall: دختر نا بالغ را گویند Freezer: حرف مفت Already: گند زدی به همش رفت * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به سلامتی دریا که همه با لبش خاطره دارن!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دقت کردین برای اوقات مختلف روز چه اصطلاحات قشنگی داریم؟ کله سحر لنگه ظهر تنگه غروب بوق سگ خروس خون خوبه نمی گیم لنگ سحر * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تو را در جوب باید شست ، تا لجنها خوشحال شوند که کثیف تر از خودشان هم هست ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * __/ΓΠ_ _ (“v”) ‘-O—-O- ‘ ‘v ‘ این قلب منه اگه فکرمیکنى بیادت نیست باهمین ماشین لهش کن . . هه هه هه ؛بنزین نداره * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * :بابا ما خرابتیم! تازه هرکی از کنار ما ردمیشه میگه این خراب شده مال کیه !؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * قدیم دزدا بانک میزدن. . . . الان دزدا بانـک میزنن! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بعد از خوندنِ این متوجه میشید که که مغزتون اجازه خوندنِ “که” دوم رو به شما نداد ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * “اونم سلام میرسونه” .. . . . . پر کاربردترین دروغ،پشت تلفن * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به سراغ من اگر می آیید با پتک و تبر بیایید! مسابقه است! برسر شکستن چینی نازک تنهایی من…! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چو عضوی ز زنها شود آشکار……………. دگر مرد ها را نماند قرار RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - sohrabe khaste - 18-10-2014 جدید بود میسی RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 18-10-2014 (18-10-2014، 16:56)sohrabe khaste نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - Radka - 18-10-2014 بسیارررررررر عااااااااااااااااااااااااااااااااااایییییی بووووووود سپاس داااااشت. RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - ._NeGiX_. - 18-10-2014 سومى رو قبلا شنيده بودم.....حقيقته جاش اينجانيس RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 18-10-2014 (18-10-2014، 17:03)Radka نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - آرمین سلطان داداشها - 18-10-2014 تو ک....ن منه بی خیال RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 19-10-2014 (18-10-2014، 18:13)آرمین سلطان داداشها نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. همینه دیگه............... RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - نفیسn - 04-11-2014 ممنون خیلی عالین RE: جووووووووووووووووووووون من یه دیقه بیاااااااااتو - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 05-11-2014 (04-11-2014، 16:22)نفیسn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خواهش |