![]() |
معرفی گروه جدید myname - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +---- انجمن: فیلم و سینمای کره، ژاپن و چین (آسیای شرقی) (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=71) +---- موضوع: معرفی گروه جدید myname (/showthread.php?tid=184693) |
معرفی گروه جدید myname - dark heart - 23-10-2014 معرفی گروه جدید myname ![]() ![]() سلام بچه ها وقتی به این گروه تازه برخوردم دیدم این گروه واقعا آینده داره و بهتره که بشناسیمش!این گروه ر.قص فوق العاده ای داره و یه جورایی مثل Infinite خوب میر.قصن. همینطور مدیر این گروه خواننده خوش صدا Hwanhee است که خودش دونه دونه بچه ها رو انتخاب کرده. و.یدیوی این گروه اسمش Message بود. این گروه جدید و خوش ر.قص مال Hwanhee است.اون قبل از اینکه بره سربازی این گروهو تشکیل داد و بعد گذاشت رفت! البته به نظر من که از نظر انتخاب افراد خیلی خوب عمل کرده چون من وقتی اولین اجرای این گروهو دیدم اصلا حس نکردم این گروه یه گروه جدید باشه و خیلی حرفه ای عمل کردن. ر.قصشون که واقعا عالیه.اعضای گروه با اینکه کم سنن ولی تجربه ی خوبی دارن و صداهاشون عالیه و واقعا حرفین Seyong ![]() ![]() ![]() Name :Kim Seyong Position : vocal & rap Agency : H2 Media Entertainment Birth : 1991. 11. 20 Education : Seoul Institute of the Arts Height: 177cm Weight : 59kg اون یه بار تو سریال I Believe in Love بازی کرده و همینطور شاگرد کمپانی JYP بوده. اون میگه ما وقتی تمرین میکنیم اونقدر روی یه تیم بودن کار میکنیم که اصلا حس نمیکنیم انگار قراره تازه شروع به کار کنیم چون توی سالهایی که داشتم تمرین میکردم گروهای زیادی رو دیدم که اومدن و بعد یه مدت دوباره رفتن ولی گروه ما اینطور نمیشه. البته Seyong قبل از اینکه بخواد خواننده شه میخواست که بازیکن فوتبال بشه ولی از کمپانی JYP دعوتنامه گرفته و والدینش گفتن که این شانسو از دست نده. Insoo ![]() ![]() Name : Kang Insoo Position : lead vocal Agency : H2 Media Entertainment Birth : 1988. 03. 10 Education : Korea National Open University Height : 178cm Weight : 58kg اون تو برنامه معروف Superstar K2 اول دیده شده. این برنامه تقریبا برنامه انتخاب ستاره هاست و افراد مشهوری از این برنامه بیرون اومدن. همینطور اون دوست صمیمی MBLAQ‘s Seungho هستش. اون توی دبیرستان تاتر خونده ولی توی قسمت ر.قص دبیرستانشون پذیرفته شده.اون میگه بعد برنامه Superstar K2 بهش پیشنهاد های زیادی از بقیه کمپانی ها شده ولی تصمیم گرفت به کمپانی Hwanhee بیاد. خب همه چشا درویش اینم عکس عخشم Gunwoo ![]() ![]() ![]() ![]() Name : Lee GunWoo Position : Leader, lead vocal Agency : H2 Media Entertainment Birth : 1989. 01. 30 Education : Woosong University Height : 181cm Weight : 57kg اون لیدر گروهه. اون میگه تا الان من هرگز تو زندگیم شکست نخوردم و اعتماد به نفس کافی برای رفتن روی صحنه رو دارم. اون میگه من مثل یه پسر خوش شانسم. مثل عضو قبلی اونم میخواسته که بازیکن فوتبال بشه. JunQ ![]() Name : Kang Jungyu Position : vocal & rap Agency : H2 Media Entertainment Birth : 1993. 08. 09 Education : Seoul Institute of the Arts Height : 180cm Weight : 58kg اون خیلی شبیه لی سونگی معروفه و مثل اون چهره با نمکی داره. اون با صدای خوبش میتونه قلب خیلی ها رو بدست بیاره. البته اون رپر خوبی هم هست و معتقده تو این کار مهارت بیشتری داره. Chaejin ![]() Name : Chae Jinseok Position : vocal,the youngest Agency : H2 Media Entertainment Birth : 1995. 12. 26 Education : High school of Performing Arts Seoul Heigh : 176cm Weight : 56kg اون کم سن ترین عضو گروه محسوب میشه . جالبش اینجاس که اون گوشی نداره و و تحت نظر بقیه بچه ها زندگی میکنه!!و اکثرا چون دلش واسه مامانش تنگ میشه گریه میکنه!!(نی نی) نظر و شپاس فراموش نشه ![]() و اگرم نظر ندادید تو نظرسنجی شرکت کنید مرسی بچه ها ![]() ![]() RE: معرفی گروه جدید myname - ~Шоиďєгfůι G!яl~ - 23-10-2014 وایییی,خداییش قیافه هاشون داغونه,دبل اس و اف تی خیییییلی بهتره....بازم مرسی ![]() RE: معرفی گروه جدید myname - dark heart - 23-10-2014 (23-10-2014، 15:25)lee young sun نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برو نت سرچشون کن عکسشونو ببین اینجا بد افتادن ولی خدایی من چند تا از آهنگشونو دارم صداشون فوق العادس عاشق صداشونم RE: معرفی گروه جدید myname - small rose - 23-10-2014 به نظر من که گروه خیلی خوبیه ولی گروه جدیدی نیست خیلی وقته گروهشون رو تشکیل دادن RE: معرفی گروه جدید myname - dark heart - 24-10-2014 (23-10-2014، 18:44)small rose نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نمیدونم من که تازه باهاشون آشنا شدم RE: معرفی گروه جدید myname - ✓SHINE AGAIN✓ - 25-10-2014 مرسی گلم ![]() ![]() قیافه هاشون که بد نیست ![]() صدا و رقصشونم که خوبه به نظرم می تونه مشهور بشه ![]() ![]() 3پاس ![]() ![]() RE: معرفی گروه جدید myname - ♥♥RaaaHaaa♥♥ - 25-10-2014 قیافه هارووو ![]() RE: معرفی گروه جدید myname - small rose - 27-10-2014 اهنگ day by day شون خیلییییییی خوشگله RE: معرفی گروه جدید myname - dark heart - 29-10-2014 (27-10-2014، 20:11)small rose نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این آهنگشونو نشنیدم ولی آهنگ we are the night عالیه همیشه گوش میدمش ![]() RE: معرفی گروه جدید myname - دخمل کره ای - 31-10-2014 برای من اهنگاشونو میفرستی ![]() jebal من انگاری دوباره عاشق شدم ![]() خدا به دادت برسه سیما ![]() |