انجمن های تخصصی  فلش خور
از خیالات بیرون بیا خطر در راه است! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41)
+--- موضوع: از خیالات بیرون بیا خطر در راه است! (/showthread.php?tid=184236)



از خیالات بیرون بیا خطر در راه است! - bOoOoOy - 15-10-2014

كسى كه بيرون نيامده است از خيالات و خاطره‏ هاى نفسانى، و خلاص‏ نشده است از آفت‏ها و خطرها و شهوات نفس خود، و شيطان را هنوز از خود دور نساخته ...

سرویس مذهبی افکارنیوز- امام صادق(ع) می فرمایند:

كسى كه بيرون نيامده است از خيالات و خاطره‏ هاى نفسانى، و خلاص‏ نشده است از آفت‏ها و خطرها و شهوات نفس خود، و شيطان را هنوز از خود دور نساخته و از شر او ايمن نگشته، و داخل نشده است در حمايت پروردگار متعال و در مرحله توحيد او، و نرسيده است،به محيط أمن و عصمت از جانب خداوند، صلاحيت ندارد براى امر به معروف كردن و نهى از منكر نمودن. زيرا كه اين آدم چون واجد شرايط نيست، هر چه بگويد و هر امر و يا نهيى اظهار نمايد به ضرر خود او تمام شده، و اين اظهار خود حجت و دليلى مى‏ شود بر خلاف و عليه او، و هرگز ديگران هم از او استفاده نمى‏ كنند.

خداوند متعال مى ‏فرمايد: آيا امر مى‏ كنيد مردم را به اعمال نيكو و خودتان را فراموش مى ‏نماييد.
و گفته مى‏ شود او را: اى خيانت كار آيا از ديگران درخواست كرده و توقع دارى چيزى را كه در آن موضوع به خود خيانت نموده، و زمام خود را در آن قسمت سست گرفته و آزاد گذاشتى!

و روايت شده است كه ابو ثعبله اسدى از حضرت رسول اكرم(ص) پرسيد كه تفسير اين آيه شريفه چيست؟ «اى آن كسانى كه ايمان آورديد بر شما باد كه مواظب نفس‏هاى خود باشيد و ضرر نمى‏ رساند به شما گمراهى و انحراف ديگرى چون شما در هدايت به راه مستقيم باشيد»؟
رسول اكرم پاسخ داد: امر كن به معروف و نهى كن از منكر و صبر كن به آنچه از ناملايمات به تو مى ‏رسد، و در انجام اين وظيفه مهم تا توانى استقامت داشته باش، تا جايى كه بر خورد كنى به افرادى كه حرص شديد به دنيا و زينت‏هاى دنيوى داشته و پيروى سخت از هوى و هوس كرده و در عين حال مغرور و فريفته آراء و افكار خود باشند، در اين صورت اين وظيفه از عهده تو ساقط شده، و بر تو است كه متوجه اصلاح امور و تهذيب نفس خود بوده، و از امر به معروف و دعوت و نصيحت و موعظت خود دارى كنى.