![]() |
روش تهیه دنده کباب مخصوص - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش تهیه دنده کباب مخصوص (/showthread.php?tid=183786) |
روش تهیه دنده کباب مخصوص - First Star - 14-10-2014 ![]() طرز تهیه کباب دنده به سبک حرفه ای ها. برای کسانی که عادت کردهاند تکههای قلمبه راسته را نوشجان کنند. به نیش کشیدن چند تکه استخوان که به زحمت میتوان کمی گوشت و دنبه در آن یافت،جذابیت ندارد اما اگر دنده توسط یک حرفهای آماده شده باشد، میتوانید آن را یک خوراکی فوقالعاده بیابید و از خوردن تکههای گوشت نرم و چرب بین دندهها لذت ببرید. برای همین حتما از یک قصاب بخواهید که دنده را برای کباب آماده کرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعمدار کردن و میل کردن آن کار دیگری برای شما نمیماند. مواد لازم (برای 4 نفر) : دنده ی گوسفندی: یک کیلوگرم پیاز: 2 عدد ، ریز خرد شده سیر: یک حبه ، پوست کنده فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری سماق: یک و نیم قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی: نصف قاشق سوپخوری روغن زیتون: 3 قاشق سوپخوری ![]() نان داغ: به مقدار نیاز پیاز: به مقدار نیاز ، حلقه شده جعفری: به مقدار نیاز ، ساطوری لیموترش تازه: به مقدار نیاز گوجه فرنگی: به مقدار نیاز، کبابی طرز تهیه : دنده گوسفندی را در ابعاد 10*15 سانتی متر خرد کنید. چربی های اضافه آن را بگیرید. پیاز را در کاسه گودی بریزید . سیر را له کنید و با فلفل سیاه ، نیمی از سماق ، رب گوجه فرنگی و روغن زیتون و مقدار کمی نمک را به پیاز اضافه کرده ، مخلوط کنید . سپس گوشت را در کاسه بریزید و با دست کاملا مخلوط کنید تا تمام قسمتهای گوشت به این مایع آغشته شود. مایع را به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت نرم و مزه دار شود . کباب را به سیخ بکشید و روی کباب پز با حرارت ملایم کباب کنید تا رنگ آن قرمز قهوه ای شده ، کاملا بپزد. کباب را با دورچین آن سرو کنید. در آخر باقی مانده سماق را روی آن بپاشید. |