![]() |
طنز پاشو بیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: طنز پاشو بیا (/showthread.php?tid=183280) صفحهها:
1
2
|
طنز پاشو بیا - hasti♥♥♥ - 12-10-2014 به نام خدایی که زن آفرید حکیمانه امثال ِ من آفرید
خدایی که اول تو را از لجن و بعداً مرا از لجن آفرید !
برای من انواع گیسو و موی برای تو قدری چمن آفرید !
...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() مدل فشن حیوانی ![]() ![]() ![]() ![]() معادله ۱
انسان = خواب + خوراک + کار + تفریح
الاغ = خواب + خوراک
پس
انسان = الاغ + کار + تفریح
و بنابراین
انسان - تفریح = الاغ + کار
بعبارت دیگر
انسانی که تفریح نداره = الاغیه که فقط کار می کنه
معادله ۲
مرد = خواب + خوراک + درآمد
الاغ = خواب + خوراک
پس
مرد = الاغ + درآمد
و بنابراین
مرد - درآمد = الاغ
بعبارت دیگر
مردی که درآمد ندارد = الاغیه که فقط می خوره و می خوابه
معادله ۳
زن = خواب + خوراک + خرج پول
الاغ = خواب + خوراک
پس
زن = الاغ + خرج پول
و بنابراین
زن - خرج پول = الاغ
بعبارت دیگر
زنی که پول خرج نمی کنه = الاغیه که فقط می خوره و می خوابه
نتیجه گیری:
از معادلات ۲و۳ داریم:
مردی که درآمد ندارد = زنی که پول خرج نمی کند
پس:
فرض منطقی ۱: مردها درآمد دارند تا نگذارند زنها تبدیل به الاغ شوند.
و
فرض منطقی ۲: زنها پول خرج می کنند تا نگذارند مردها تبدیل به الاغ شوند.
بنابرین داریم ...
مرد + زن = الاغ + درآمد + الاغ + خرج پول
و از فرضهای ۱و۲ نتیجه منطقی و اخلاقی میگیریم که:
مرد + زن = ۲ الاغ + درآمد + خرج پول
مرد + زن = ۲ الاغی که با هم به خوشی زندگی می کنند!
اینا شوخی بودن کسی جدی نگیره
![]() ![]() ![]() ![]() حسنی نگو جوون بگو علاف و چش چرون بگو موی ژلی ،ابرو کوتاه ،زبون دراز ، واه واه واه نه سیما جون ،نه رعنا جون نه نازی و پریسا جون هیچ کس باهاش رفیق نبود تنها توی کافی شاپ نگاه می کرد به بشقاب ! با عرض پوزش از خانم های محترم این فقط یه شوخیه زن مثل تلویزیونه دوست دختر مثل موبایل ..... ![]() روباهى داشت با موبايلى شماره میگرفت زاغه از بالاى درخت گفت: پايين آنتن نمیده بده برات شماره بگيرم!! روباه تا موبايل رو داد به زاغ زاغ گفت: اين عوض اون قالب پنيری که کلاس سوم ابتدايى ازم زدی .....پدرسگ ![]() ![]() روباه و زاغ آبادانی :: زاغکی بر درخت نخلی فلافل میخورد و روباهی آمدو گفت : ولک چه بلی ، چه دمی ، عجب عینک ریبونی ، مشکی رنگه عشقه ، دمت گرم کوکا ی دهن بخون برامون .. زاغک فلافل را در زیر بغل گذشت و گفت : مو خودم کلاس دومم دهن سرویس !! RE: طنز پاشو بیا - sϻσκε ϐσψ - 12-10-2014 ![]() ![]() ![]() RE: طنز پاشو بیا - سلنا جوووووووووووووووووون - 12-10-2014 مر30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: طنز پاشو بیا - ._NeGiX_. - 14-10-2014 جاش اينجا نيس بايد تو انجمن (مطالب طنز و خنده دار)باشه RE: طنز پاشو بیا - hasti♥♥♥ - 21-10-2014 چقد نظرا زیاده:229: RE: طنز پاشو بیا - [χσℓσνєѕтєя] - 21-10-2014 خخخخخخخخخخخ RE: طنز پاشو بیا - hasti♥♥♥ - 21-10-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() قدیما یه عده بودن پشت فرمون پراید فیگور گردن میگرفتن
.
.
.
.
.
.
.
.
اونا از آینده اومده بودن!!!
((پراید به عنوان گرانترین تابوت دنیا در گینس ثبت شد))
.
.
.
خانوما باید اتحاد و همبستگی رو از آقایون یاد بگیرن.
می پرسی چرا؟
.
.
.
مرده صبح میاد خونش زنش با عصبانیت میپرسه دیشب کدوم گوری بودی؟
مرده میگه خونه رفیقم بودم به خدا!!!
زنه دست مرد رو می گیره و به 10 تا از دوستاش زنگ میزنه.
8نفرشون میگن که آره خونه مابوده.
حالا جالب تر اون2تا دیگه بودن که گفتن
![]() *
*
*
ترکه لخت میره جبهه
میان بهش میگن بابا چرا لخت شدی برو لباس بپوش.
ترکه میگه:
حاجا آقا مگه قرار نیست به دشمن تجاوز کنیم.
*
*
*
از لره میپرسن:
میدونی خدا کجاست؟
لره میگه؟
والا نمیدانم کجاست ولی هرجاکه هست ابلفضل نگهدارش باشه!!!
*
*
*
شیطان پس از سالها اعتراف کرد:
.
.
.
.
.
باور کنید من از ترس قزوینی ها به آدم سجده نکردم!!!
باور نمی کنید!
.
.
.
.
جنتی هم شاهده!!!
*
*
*
میدونی سخت ترین کار دنیا واسه دخترا چیه؟
لاک زدن روی ذست راست!!!
*
*
*
همیشه یه خصلت دخترا رو تحسین کردم!
قانع بودنشون.
اونا برخلاف پسرا خیلی قانع ان.خیلی قانع.
دخترا فقط یه چیز از خدا میخوان:
.
.
یه شوهر!!!
(البته این قانع بودن تاقبل از ازرواج اوناست.بعدن دیگه خواسته هاشون تمومی نداره)
*
*
*
دقت کردین؟پسرا هرموقع میخوان دعوا کنن محله ی خونشون میره پایین شهر اما اگه بخوان مخ یک دخترو بزنن محله هاشون به بالای شهر ارتقا پیدا می کنه!!! * * * ***************** دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/url]رفتار پسرا قبل و بعد از ازدواج [url=http://belogebahala.mihanblog.com/belogebahala.mihanblog.com] قبل از ازدواج: پسر: بالاخره موقعش شد. خیلی انتظار کشیدم. دختر: میخوای از پیشت برم؟ پسر: حتی فکرشم نکن! دختر: دوسم داری؟ پسر: البته! هر روز بیشتر از دیروز! دختر: تا حالا بهم خیانت کردی؟ پسر: نه! برای چی میپرسی؟ دختر: منو میبوسی؟ پسر: معلومه! هر موقع که بتونم. دختر: منو میزنی؟ پسر: دیوونه شدی؟ من همچین آدمیام؟! دختر: میتونم بهت اعتماد کنم؟! پسر: بله. دختر: عزیزم! بعد از ازدواج کاری نداره! از پایین به بالا بخون ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یکی ازاساتیدمون میگفت: "یه استاد داشتیم هر سری میومد سر کلاس به دختر خانمها تیکه میانداخت.
[size]یه روز دخترا تصمیم گرفتند با اولین تیکه ای که انداخت از کلاس برن بیرون.... قضیه به گوش استاد رسید ، جلسه بعداستاد کمی دیر اومد سرکلاس وبرای توجیه دیرآمدنش گفت: ازانقلاب داشتم میومدم، دیدم یه صف طولانی از دخترا تشکیل شده، رفتم جلو پرسیدم، گفتند: با کارت دانشجویی شوهر میدن! دخترا پا شدند که برن بیرون، استاد گفت: کجا میرید، وقتش تموم شد، تا ساعت 10 بود!دیگه شوهر نمیدن" ![]() تمام کلاس رفت رو هوا ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() به این میگن زن ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() فکرشو بکن چندسال بعد فیلتر فیس بوک ![]() [/size] هرچه بگندد نمکش میزنن
[size][/size] وای از آنروز که بگندد نمک
[size][/size] RE: طنز پاشو بیا - hasti♥♥♥ - 23-10-2014 جون من نظربدید RE: طنز پاشو بیا - hasti.b - 23-10-2014 mrccccc ![]() ![]() ![]() RE: طنز پاشو بیا - ᖇᗩᖺᗩ - 23-10-2014 ترکه لخت میره جبهه
میان بهش میگن بابا چرا لخت شدی برو لباس بپوش.
ترکه میگه:
حاجا آقا مگه قرار نیست به دشمن تجاوز کنیم.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |