![]() |
جـــوک .. ((= - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: جـــوک .. ((= (/showthread.php?tid=182257) |
جـــوک .. ((= - Brooklyn Baby - 09-10-2014 مورد داریم پسره هدفش از مدرسه رفتن فقط این بوده که یاد بگیره اسم و فامیلیشو بنویسه ولی از ترس سربازی الان در حال کار روی پایانه نامه دکترای تخصصیشه :| . . . همسرم همدلم همزبونم همپام همدستم همش درد میکنه خداییش دکتر خوب سراغ ندارید ؟! :V . . . “با کی بودی ؟؟؟؟؟” چیست؟ جمله ای که برای ترساندن شخص مقابل در دعواها گفته میشود که در نهایت با جمله ی “اصلا با تو بودم” پاسخ داده میشود و هیچ ارزش دیگری ندارد D: . . . به ۳۰ تا از شماره های موبایلم اس ام اس زدم سلام خوبی؟ من گوشیمو عوض کردم شمارت پاک شده ، میشه یه میس بندازی شماره ات رو سیو کنم ؟ تا الان ۲۷ میس کال دارم :| ببینید با چه شتر مرغ هایی من دوستم ! . … . . یکی از فانتزیام اینه که یه شرکت بزرگ الکترونیک راه بندازم اسمشو بزارم “خربزه مشهدی” بعد با شرکت “اپل” رقابت کنم :| . . . نصف جذابیت دختر به خنگ بودنشه بقیشم با یه دسمال مرطوب پاک میشه :| . . . ﻏﻤﮕﯿﻨﻢ ﻣﺜﻞ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺩﻗﯿﻘﻪ ۹۰ ﺩﺍﺷﺖ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﺮﻩ ﺑﯿﺮﻭﻥ . . . ﻭﻟﯽ ﻣﺴﯽ گند زد ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﺶ D: . . . ساعت دو و نیم نصف شب این همسایه بیشعورمون با مشت میکوبید به دیوار حالا خوبه من خواب نبودم داشتم شیپور تمرین میکردم مردم خیلی بی فرهنگ شدنا اه اه اه . . . وقتی میرم بانک به جای یه شماره ، پنج شیش تا شماره می گیرم اینطوری اون آدمی که بعد من میاد وقتی هی شماره هارو اعلام میکنن و می بینه که کسی نیست از خوشحالی تا دم باجه ذوق مرگ میشه ! کار ما شاد کردن دل ملته دیگه >_< . . از یارو میپرسن راسته که میگن شما اول فحش میدین بعدا سوال میکنین ؟ یارو میگه : گ*وه خورده ، کی گفته ؟ :| . . . ﯾﻪ روز ﯾﻪ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺭﻭ ﺑﺴﺨﺘﯽ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﻫﯽ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺷﻤﺮﺩﻡ ۷۰ ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺖ ﺑﺎﻻ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﻓﻌﻪ ۷۱ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺖ ﻟﻬﺶ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ :| . . . دقت کردین ؟ در پاسخ به جواب “چی شد؟” حدود %۹۹ میگن “هیچی” و اون %۱ باقیمونده هم میگن “چی ، چی شد؟” . . . نداشتیم محصولاته apple ولی دیدیم دست people (: . . . هیچ وقت زنها را دست کم نگیرید… تنها موجوداتی هستند که بچه را تبدیل به مرد… و مرد را تبدیل به بچه می کنند ! . . . پشت هر آدم موفقی، اینترنت قطع شده وجود داره :| . . . فامیلمون امسال میخواد براى هفتمین بار کنکور بده ، اسمشو گذاشتیم سردار آزمون !! . . . یادمان نرود که ما زندگیمان را مدیون زنانمان هستیم اگر آنها نبودن ما از خوشی میمردیم D: . . . یه بار نشستم تو تاکسى چهار تا سرباز عقب سوار کرده بود گفتم آقا خوب بُـــر نزدى سربازا افتادن پیش هم (: . . . آخه این آلرژی فصلی چیه که ملت با اونم کلاس می ذارن ! دختره همچین میگه آلرژی فصلی دارم که انگار به تنهایی قهرمان سه دوره جام ملت های اروپاس :| . . . ﺳﻮﺍﻝ ۱ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.5 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۲ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.25 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۳ >>>>> ﺑﻠﺪﻡ >>>>>>> 0.5 ﻧﻤﺮﻩ ﺳﻮﺍﻝ ۴ >>>>> ﺑﻠﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ >>>>>>> 4 ﻧﻤﺮﻩ من :| طراح سوال D: بازم من :| . . . وقتى “چه خبر؟” به “دیگه چه خبر؟” تبدیل شد خدافظى کنید :| . . . به بعضیا هم باید یادآوری کرد که اسم دارن رو بچشون میذارن یوزرنیم انتخاب نمیکنن که اینهمه اصرار دارن کسی برنداشته باشه . . ! . . . خدایا بهم قیافه که ندادی ! پولم که ندادی ! لطفاً با ذکر مثال ، علت خلقت مرا در دو سطر توضیح دهید با تشکر :| . . امروز دیدم ﭘﺸﺖ ﭘﯿﮑﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ : Go With With ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮐﻠﯽ ﺗﺤقیق ﻭ ﺗﻔﺤﺲ ﺩﺭ ﻣﺘﻮﻥ ﺍﻧﮕﻠﯿﺴﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﻣﻨﻈﻮﺭﺵ ﻫﺴﺖ : ﺑﺮﻭ ﺑﺎﺑﺎ !! Go = برو With = با With = با ﻣﻤﻠﮑﺖ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﮐﻪ، ﺯﻧﺪﺍﻥ ﻧﻮﺍﺑﻐﻪ :| . . . داری خمیازه میکشی یهو دوستت یه چیز خنده دار میگه… قیافت که اصن نمیگم شبیه چی میشه D: ولی بدتر از اون صدای گرازیه که در میاد (: . . ﺍﺯﯾﻦ ﭘﺸﻪ ﻫﺎﯼ تابستونی ﮔﯿﺞ ﻭ ﻣﻨﮓ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﺷﻮﻧﻮ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﺑﻪ ﺩﺭ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺑﺘﺮﺳﯿﻦ ﺍﯾﻨﺎ ﻫﯿﭽﯽ ﻭﺍﺳﻪ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻥ ﻧﺪﺍﺭﻥ . . ! . . . فک کنم به جایی برسم که تنها ملاکم واسه ازدواج این باشه که طرف ایدز نداشته باشه :| . . . ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﺗﻮ ﻫﻮﺍﯼ ﺳﺮﺩ ﭼﯽ ﻣﯿﭽﺴﺒﻪ؟ ﺑﺎ ﻣﺨﺎﻃﺐ ﺧﺎﺻﺖ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺑﺮﯼ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﭽﺮﺧﯽ؛ ﻭﻗﺘﯽ ﻗﺸﻨﮓ ﯾﺦ ﮐﺮﺩ و ﻟﭙﺎﺵ ﮔﻞ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﺍﺯ ﺳﺮﻣﺎ، ﺑﺎ ﮐﺶ ﺑﺰﻧﯽ ﺑﻪ ﻟﭙﺎﺵ ﺗﺎ ﺍﺯ ﺩﺭﺩ ﺑﻤﯿﺮﻩ :| ﺩﮐﺘﺮﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺭﻭﺍﻧﯽ ﻧﺪﺍﺭﻯ ! . . . امروز یه سر به کمد لباسام زدم دیدم وضعیت لباسای پلوخوریم در حد خوردن تخم مرغ آپ پز هم نیستن :| . . . مشکل پدر و مادر من اینه که من رو با موفق ترین بچه ى فامیل و خودشون رو با بدبخت ترین پدر و مادر فامیل مقایسه میکنن :| . . . دیشب بابام داشت اخبار میدید بهش گفتم: بابا میدونستی خر میتونه از پله ها بالا بره ولی نمیتونه از پله پایین بیاد؟ گفت: خودم دیدم دیروز از پله ها اومدی پایین! بیخودی شایعه سازی نکن من :| مهر پدری :| RE: جـــوک .. ((= - M.o.h.a.m.m.a.d.H.o.s.s.e.i.n - 09-10-2014 عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی+سپاس RE: جـــوک .. ((= - || Mιѕѕ α.η.т || - 23-04-2015 منتقل شد RE: جـــوک .. ((= - mobinamahro - 23-04-2015 هع مرسی |