حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +--- موضوع: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) (/showthread.php?tid=18132) |
حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - مرگ سلنا عشق جاستین - 17-09-2012 [img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. [/img] تصمیم گرفتم چندتا بیبر فکت ( حقیقت های جاستین بیبر ) رو واستون ترجمه کنم 1- مـصـاحبـه : حـاضری بـا یـه دخـتـر زشــت قـرار بـذاری ؟ جـاستین : چـطور میـتونم بـا کسـی کـه اصـلا وجـود نـداره قـرار بـذارم 2- جـاستین اسـم اکـانـتش تـو یــوتـــوب رو گـذاشت Kidrauhl چـون پـدرش اسـمشو از یـه شـخصـیت مـعروف تـو کـتـاب هـا گـذاشـته بـود Lordrauhl 3- وقــتی جـاستین بـچـه بـود خـودشـو کـچل کـرد چـون نـمیخواسـت دوســتش کـه سـرطـان داره احـساس تـنهـایی کـنه 4- پـتی مـادر جـاستین دوسـت داره کـه جـاستین بـا یـه بـلیبر قـرار بـذاره تـا یـه سلـبریتی ( رسـما ر**د بـه سـلـنا ) 5- بـه جـاستـین گفـتن حـاضـری بـا یـه دخـتر کـه انـگـلیـسی صـحـبـت نـمیکـنه دوسـت شـی؟ جـاستین گـفـت مـشکـلی نـیست خـودم یـادش میـدم 6- جـاستین میـگه اگـه بـا دوســـــــــــــت دخـــتـرم دعـوا کـردم و دیـدم کـه داره گـریه میـکنه خــــفــه میـشمو بـغلش میـکنم 7- جـاستین میـگه ایـن طـبیعـیه کـه بـلیبر هـای مـن دوســــت پـــســـر دارن و خـواهشـا بـهشون بـگیـد شـمارو جـلوی مـن بـوس نـکنن چـون واقـعا حسـودیـم میـشه 8- مـصـاحـبه : چـطوری تـوجـه یـه دخــتر رو بـه خـودت جـلب میـکنی : جـاستین : ســلام مــن جـاستین بیـبرم 9- یـبار جـاستین گـفت حـاضره کـه رنـگ چـشمـاش رو بـه بـنفش تـغیـیـر بـده 10 - وقـتی جـاستین بـه دنـیا اومـد بـهش پـتو آبی دادن ولـی خـوشـش نـیومد و بـنفـششـو بـهش دادن 11 - مصـاحبـه : اگـه 5 دقـیقه بـه آخـر عـمرت مـونده بـاشه چیـکار میـکنی ؟ جـاستین : بـرای فـن هـام کـنسـرت میـذارم 12 - وقـتی جـاستین بـچـه بـود اسـم بـالـشـتـش رو گـذاشـت بـیانـسه و فـرداش واسـه هـمه دوســتاش تـعریف کـرد کـه دیــشــب بـا بـــیـانسـه خـوابیـــده !! 13- یـبار جـاستین گفـت وقـتی خـواهـرم جـازی ازدواج کـرد مـن گـریه میـکنم 14- جـاستین میـگه دوسـت دارم بـچه ی اولـم پـسر بـاشه ایـنطوری میـتونه کـسایی کـه دخــترم رو اذیـت میـکنن رو دعـوا کـنه 15 - مـصـاحبـه : دوســت داری بـا یـه طـرفدار قـرار بـذاری ؟ جـاستین : آره بـعد مـنم مـیشم طـرفدار اون 16- یـبـار جـاستین در حـال تـرک یـه جـلسه بـود و دیـد یـه دخـتر داره واسـش گـریه میـکنه! بـه راننـده میـگه وایسـا و پیـاده میـشه دخـتـره رو بـغل میـکنه 17 - بـلیبـر هـا اولیـن طـرفدارانی بـودن کـه واسـه خـودشـون اسـم گـذاشـتن بـعد از اون بـقیه طـرفدارا شـروع کـردن بـه اسـم گـذاشـتن مـثل لـیـتل مـانـسـتر یـا سـلـناتـور یـا کیـتی کـت 18 - یـبار جـاستین تـو کـنسـرت سـلـنا حـوصـلش سـر میـره و میـره بیـرون بـسکـتبال بـازی میـکنه 19 - بـوسـه ی آخـر مـوزیک ویـدیو میــسـلـتو 25 بـار انجـام شـد تـا اونـطوری کـه میـخواسـتن از آب در بیـاد 20 - جـاستین تـنهـا چــپ دسـت طـایـفه بــیـبره RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - Artmis2000 - 18-09-2012 مرسی ولی من نه از جاستین خوشم میاد نه بدم میاد .برای من بینا بینه... RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - atena1 - 22-09-2012 روانيه!!!حالم ازش بهم ميخوره دست عرفان جون درد نكنه كه سوتي وترول هاشو ميذاره!!!!! آدم با ديدن اونا خودشو خالي ميكنه!!!!! RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - بر پشت شیر،خورشید اثر - 22-09-2012 البته شیطونک قرمز نگو : آدم با ديدن اونا خودشو خالي ميكنه! بعد این بیلبریا که یکیشونم همین صاحاب موضوعه میاد میگه شماها حسودی میکنین. ولی کلا نمیدونم به چی باید حسودی بکنیم : به اینکه دخترای مردمو میبوسه به اینکه نمیتونه شلوارشو نیگه داره و هرجا میره این پاهای زنونش میفته بیرون! من واقعا نمیدونم چرا باید به این بچه حسودیمون بشه. به هرجهت من کاری ندارم. من خودمم عکس طنز میذارم و ترول طراحی میکنم ولی هیچیش راجبه جاستین نیست. RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - яê¥нαñê - 22-09-2012 قشنگ بود ولی فکر نکنم واقعیت داشته باشه RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - ادام - 22-09-2012 جالب بود RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - nahid جون - 23-09-2012 (17-09-2012، 18:54)مرگ سلنا عشق جاستین نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهت سپاس ندادم چون اسمت مرگ سلنا و عشق جاستینه اصلا برای چی سلنا بمیره الهیییییییییی این جاستین بی شعور بمیره که از شرش راحت شیم RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - چشمک - 07-10-2012 ازش متنفرم RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - ƝeGaЯ - 07-10-2012 خیلی هم خوبخارجیا ناراحت نمیشن سلنا هم ناراحت نمیشه RE: حقیقت های جاستین بیبر(هم طرفدارا هم بقیه) - mazii - 07-10-2012 خیلی چرت بود. |