![]() |
همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی (/showthread.php?tid=181208) |
همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 06-10-2014 شانس ، زنگ در بقیه رو میزنه با کله میره تو ! به ما که میرسه زنگ میزنه فرار میکنه ! وحشتناک ترین لحظه ی دوران مدرسه این بود که صبح دیر برسی مدرسه و ببینی هیچکی تو حیاط نیست ! ![]() رو اعصاب تر از اون گروهی که نمیفهمن آدم دوستشون داره اون گروهی هستن که نمیفهمن آدم ازشون متنفره ! :| جشن گرفته بودیم دختر خواهرم ۴ سالشه گفت ، دایی میخوام به مناسبت تولدت برات شعر بخونم این شعر تقدیم به تو ، قیافه من در اون لحظه : :oops: گفتم بخون دایی :x گفت : سلام سلام عزیزم گوساله تمیزم دمت سفید و آبی پشکل نریز رو قالی من :| خواهر زاده ام :oops: خونواده : :mrgreen: فک و فامیله داریم ؟ خواهر دوستم ۳ ۴ سالشه رفته بود ، تو اتاقش داشت با عروسکاش بازی میکرد یهو اومدد بیرون زد زیر گریه ، پرسیدیم چی شده : گفت عروسکام منو بازی نمیدن من :| دوستم :| فک و فامیله داریم ؟ با خالم رفتم لباس بخریم ، به فروشنده :گفت ببخشید من یه شلوار لی میخوام برای پسرم یارو گفت : برای ایشون ؟ اشاره کرد به من ! خالم سریع گفت : نه بابا ! خیلی از این خوشگل تره ، این بچه خواهرمه ! من :| فک و فامیله داریم ؟ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺗﻮﺻﻴﻒ ﺩﺧﺘﺮ ﻳکی اﺯ اﻗﻮاﻡ ﺑﺮای برادرم : ﻗﺪﺵ اﻧﺪاﺯﻩ ﺧﻮﺩﺗﻪ ، ﻫﻴﻜﻠﺸﻢ ﺷﺒﻴﻪ ﺧﻮﺩﺗﻪ ، ولی ﺧﻮﺷﮕﻠﻪ ! ﺧﺐ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ ﺑﭽﻪ . . . :| فک و فامیله داریم ؟ امروز بابا بزرگم زنگ زده خونه با من صحبت میکنه ! یهو برگشت بهم گفت : نمیدونم چی شده تازگی ها خیلی آشغال شدی ! من : جان ! چی کار کردم مگه ؟ :| :o میگه: کاری نکردی عزیزم زنگ زدم به موبایلت آشغال بود ! من :| فک و فامیله داریم ؟ پسر خاله ۵ ساله ام برداشته گوشی ۶۰۰ تومنی باباشو انداخته تو آکواریوم ! من :o میگم چرا گوشیو انداختی اونجا ؟ میگه انداختم تا ماهی ها با مامانشون حرف بزنن ! من :| ماهی ها :| فک و فامیله داریم ؟ بابام : میخوام این ترم معدلت ۱۸ بشه ! من : باشه ! من این ترم معدلم ۲۰ میشه ! بابام : شوخی میکنی . . . !؟ :| من : خودت سر شوخی رو باز کردی :| :lol: من نمیدونم این بچه خرخون ها تو مدرسه و دانشگاه وقتی ازدواج کردن و بچه دار شدن از چه افتخاراتی میخوان واسه بچه هاشون تعریف کنن ؟! آخه یه فرار از مدرسه ای ، یه کتک خوردن از ناظمی ، یه واحدهای پاس نشده ای یه دعوا و بزن بزنی ، یه چیزی باید باشه که با هیجان تعریف کنن !! والا! :| آیا می دانستید که اون زنی که برای اولین بار عبارت “مردا همه مثل همه ن” رو به کار برد ، یه زن چینی بود که شوهرشو تو بازار گم کرده بود ؟ مهدی : یه بار رفتم مغازه می خواستم ماست کم چرب بگیرم ، اشتباهی گفتم : آقا ببخشید ماست کم مصرف دارید ؟ ![]() ناشناس : تو نمایشگاه کتاب غرفه دار بودم ، دهنم کف می کرد انقدرررر حرف می زدم ! تو یه روز شلوغ اومدم زودی قامت ببندم نماز بخونم تا دوباره شلوغ و وحشتناک نشده برم سر کار ، به خودم اومدم دیدم دارم میگم ۴ جلد نماز ظهر می خوانم قربتاً الی الله ! :lol: فاطیما : اعتراف می کنم که من تا کلاس پنجم دبستان همه اش گریه می کردم و بهانه می گرفتم که چرا من تو جشن عروسی مامان و بابام نبودم ! موقع خواب : بابام : گوشیرو کجا گذاشتی ؟ مامانم : بالا سرت ! بابام : چرا بالا سر خودت نذاشتی ؟ مامانم : چونکه سرطانزاست . . . ! یعنی عشق میچکه ها ! فک و فامیله داریم ؟ به دوستم میگم میخوام برم سمت گیاهخواری ! نظرت چیه ؟! بابام : آفرین پسرم خیلی هم خوبه مگه تو چیت از بـُز کمتره !! :| فک و فامیله داریم ؟ دختر داییم تقلب نوشته اومدن ازش بگیرن تقلبو جوییده قورت داده ! دختر داییم :lol: مراقب :| بقیه :mrgreen: فک و فامیله داریم ؟ RE: همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 08-10-2014 نظر و سپاس فراموش نشود RE: همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - sepehr 82 - 08-10-2014 هاهاهاهاها ![]() RE: همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - ♡prince of dark♡ - 08-10-2014 خدایی حوصلتون نمیپکه اینقدر مینویسین RE: همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 09-10-2014 (08-10-2014، 20:05)♡prince of dark♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی بگم؟ RE: همه چیییییییییییییییییییییییییییییییی - ☻☺ ✘ AngeL ✘ ☻☺ - 09-10-2014 باید بذاری تو مطالب طنز و خنده دار .-. ای باوو ! 3پا3 |