Middle Of Nowhere-Selena Gomez & The Scene - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: Middle Of Nowhere-Selena Gomez & The Scene (/showthread.php?tid=179429) |
Middle Of Nowhere-Selena Gomez & The Scene - ~Mahnaz~ - 02-10-2014 You left me spinning like a disco منُ مثلِ یه توپِ دیسکو ول کردی تا دور خودم بچرخم Trying but I don’t know سعیمو می کنم ولی نمی دونم If I can stand straight می تونم رو پای خودم وایسم یا نه You took me left when you knew I was right با اینکه می دونستی حق با منه، تنهام گذاشتی And now I gotta fight just to make it through the day و حالا میخوام بجنگم چون خیلی بهم سخت می گذره I never knew what you were capable of هیچ وقت نفهمیدم که می تونی عاشقم کنی Baby, I would’ve kept my heart عزیزم، باید از قلبم مراقبت می کردم But I gave it up ولی کم آوردم! Baby, I fell in love عزیزم، من عاشق شدم Now I don’t know where to start حالا نمی دونم باید از کجا شروع کنم [Chorus:] It’s so cold with nobody to hold me از اینکه هیشکی نیس بغلم کنه خیلی سردمه You’re so wrong for leaving when you told me خیلی اشتباه کردی اونم وقتی گفتی که You would never leave me by myself امکان نداره منُ هیچ وقت تنهام بذاری Out in the middle of nowhere وسطِ این ناکجا آباد Now I’m lost حالا گُم شدم Trying to make it on my own دارم سعی می کنم خودم درستش کنم I thought I could never do this alone هیچ وقت فکرشُ نمی کردم بتونم تنهایی از پسش بر بیام But now I’m walking by myself ولی حالا خودم تنهایی می تونم قدم بردارم Out in the middle of nowhere وسطِ این ناکجا آباد You left me broken like a record منُ مثلِ یه صفحه گرامافون شکستی و تنها گذاشتی Baby, I’m hurt and I don’t want to play anymore عزیزم، من زخمی شدم و دیگه نمی تونم اجرا کنم Missed every sign همه نشونه هارو گُم کردم Believed every lie هر دروغیُ باور کردم And I was waiting for more و بازم منتظر بودم که دروغ بشنوم I never knew what you were capable of هیچ وقت نفهمیدم که می تونی عاشقم کنی Baby, I would’ve kept my heart عزیزم، باید از قلبم مراقبت می کردم But I gave it up ولی کم آوردم Baby, I fell in love عزیزم عاشقت شدم Now I don’t know where to start حالا نمی دونم از کجا باید شروع کنم [Chorus:] It’s so cold with nobody to hold me از اینکه هیشکی نیس بغلم کنه خیلی سردمه You’re so wrong for leaving when you told me خیلی اشتباه کردی اونم وقتی گفتی که You would never leave me by myself امکان نداره هیچ وقت منُ تنهام بذاری Out in the middle of nowhere حالا وسطِ این ناکجا آباد Now I’m lost گُم شدم Trying to make it on my own سعیمو می کنم تا خودم از پسش بر بیام I thought I could never do this alone هیچ وقت فکرشُ نمی کردم خودم تنهایی بتونم But now I’m walking by myself ولی حالا خودم تنهایی می تونم قدم بردارم Out in the middle of nowhere وسطِ این ناکجا آباد You took my heart off my sleeve تو دستِ دلمو خوندی But now I’m taking it back, back ولی حالا من دلمو پس میگیرم، پس میگیرم Baby, here I come عزیزم من دارم میام You took advantage of me تو منُ گولم زدی! I don’t appreciate that, that منم به خاطر این کارت درکت نمیکنم You son of a gun عوضی! It’s so cold with nobody to hold me از اینکه هیشکی نیس بغلم کنه خیلی سردمه You’re so wrong for leaving when you told me خیلی اشتباه کردی اونم وقتی گفتی که You would never leave me by myself امکان نداره هیچ وقت منُ به حالِ خودم تنها بذاری Out in the middle of nowhere وسطِ این ناکجا آباد [Chorus:] It’s so cold with nobody to hold me از اینکه هیشکی نیس بغلم کنه خیلی سردمه You’re so wrong for leaving when you told me خیلی اشتباه کردی اونم وقتی گفتی که You would never leave me by myself امکان نداره هیچ وقت منُ به حالِ خودم تنها بذاری Out in the middle of nowhere حالا توی این ناکجا آباد Now I’m lost گُم شدم Trying to make it on my own سعیمو می کنم تا خودم از پسش بر بیام I thought I could never do this alone هیچ وقت فکرشُ نمی کردم بتونم تنهایی از پسش بر بیام But now I’m walking by myself ولی حالا خودم تنهایی می تونم قدم بردارم Out in the middle of nowhere وسطِ این ناکجا آباد! |