میدونی بهشت کجاست؟! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: میدونی بهشت کجاست؟! (/showthread.php?tid=178898) |
میدونی بهشت کجاست؟! - خخخخ - 29-09-2014 ﺩﺭ ﻣﺮﺩ ﻫﺎ حسی ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺍﺳﻤﺸﻮ ﻣﻴﺬﺍﺭﻥ ” ﻏﻴﺮﺕ “
ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﺣﺲ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻢ ﻫﺎ ﻣﻴﮕﻦ “ﺣﺴﺎﺩﺕ “
ﺍﻣﺎ…
ﻣﻦ ﺑﻪ ﻫﺮﺩﻭﺷﻮﻥ ﻣﻴﮕﻢ ” ﻋﺸـــــــــــﻖ “
ﺗﺎ ﻋﺎشـــق نباشی
نه غیرتی میشی نه حـســود..
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
میدونی ”بهشت” کجاست؟
یه فضای چند وجب در چند وجب!
بین بازو های کسی که دوستش داری
گــــــــاه می توانــــــــ تمامـــــــــ زندگیــــــ را در اغوشـــــــــ گرفتــــــــ
اگــــــــــــــــــ ــــ ــ ـــــــــــــــــر تمامـــــــ زندگیتـــــــــــــ یکـــــــ نفــــــ ــــ ـــــــر باشـــــــــــــد.. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بودن یا نبودنت مهم نیست
اونقدر دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست
همانند خدا که هست
اما نیست
بند بند وجودمــــ ـــ ـ ..
بـه بند بند وجود تــو بستــه استـــــ ــــ ـ
با این همه بنــد
چه قـــــ ــ ـدر از هم دوریـــــــ ــــ ـم
بعضـــــــــ ی وقــــتها یـکی طوری میسوزونتت کــــــ ه هزار نــــــفر نمیتونن خامـــــوشت کنن . …. … ……… بعضی وقـــــــت هــ ـا یکی طوری خاموشت میــکـنـــــــ ه که هزار نفر نمیتونن روشنتــــــــ کنـــ ـ ــن.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= وای از روزی کــــــــه : شریــــــــــــــــک خاطره هایتـــــــــــــ یک شماره خاموشـــــــــــــ باشد . . . و یــــــــــــــــــــــــــک سيگار روشن . . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- بـــــــند دلمــــــ را به کفشــــــ هایت گره زده بودم که هرجا رفتـــــــــی دلم را با خود ببریـــــــــ غافل از اینکه تو پابرهنه میرویـــــــــو بی خبر ! =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= می خندمـــــــــــــــــــــــــــ... ساده می گیرمـــــــــــــــ... ساده می گذرمــــــــــ... بلند می خندم و با هر سازی میرقصمــــــــ ... نه اینکه دل خوشمـــــــــــــــــ! نه اینکه شادم و از هفت دولت آزاد! مدتی طولانی شکســــتم، زمین خوردمـــــ، سخــــتی دیدم، گــــریه کردمـــــــــــــــــــ و حالا ... برای " زنده ماندن" خودم را به "کوچه ی علی چپ" زده ام ...! روحــــــم بزرگـــــــــــ نیــــست! دردم عمیـــــــــق استــــــــــــــ ... می خندم که جای زخــم ها را نبینی بعضـــــــــ ی وقــــتها یـکی طوری میسوزونتت کــــــ ه هزار نــــــفر نمیتونن خامـــــوشت کنن . …. … ……… بعضی وقـــــــت هــ ـا یکی طوری خاموشت میــکـنـــــــ ه که هزار نفر نمیتونن روشنتــــــــ کنـــ ـ ــن.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= وای از روزی کــــــــه : شریــــــــــــــــک خاطره هایتـــــــــــــ یک شماره خاموشـــــــــــــ باشد . . . و یــــــــــــــــــــــــــک سيگار روشن . . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- بـــــــند دلمــــــ را به کفشــــــ هایت گره زده بودم که هرجا رفتـــــــــی دلم را با خود ببریـــــــــ غافل از اینکه تو پابرهنه میرویـــــــــو بی خبر ! =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= می خندمـــــــــــــــــــــــــــ... ساده می گیرمـــــــــــــــ... ساده می گذرمــــــــــ... بلند می خندم و با هر سازی میرقصمــــــــ ... نه اینکه دل خوشمـــــــــــــــــ! نه اینکه شادم و از هفت دولت آزاد! مدتی طولانی شکســــتم، زمین خوردمـــــ، سخــــتی دیدم، گــــریه کردمـــــــــــــــــــ و حالا ... برای " زنده ماندن" خودم را به "کوچه ی علی چپ" زده ام ...! روحــــــم بزرگـــــــــــ نیــــست! دردم عمیـــــــــق استــــــــــــــ ... می خندم که جای زخــم ها را نبینی ... [rtl]
[/rtl] [rtl]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
و خوش به حال رفتگرا... درسته شبا با آشغال سر و کار داره ولی.. روزا با بعضی از آدمای آشغال سر و کله نمیزنه -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- مــرد گریه نمیکنــد ، مــرد نمی شکند… فقط سیگاری روشن می کـــــند آرام بی صدا لابه لای دود می مـــیرد -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- اسمت را نوشــــتم روی سیگار تا بسوزه که وقتی سیگار تــــموم شد فراموشت کنم ولی نمی دونستم که هر پــــک که به سیگار میزنم اسمت میره تو نفسم …[/rtl] [rtl] [/rtl] [rtl]زمان دست توست … زمین دست توست … دنیا متلاشی میشود وقتی دست روی دست میگذاری ![/rtl] [rtl][/rtl] RE: میدونی بهشت کجاست؟! - بی کس2 - 29-09-2014 مرسی جالب بون |