![]() |
به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! (/showthread.php?tid=17800) |
به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - best~girl - 14-09-2012 به یاد داشته باش من نباید چیزى باشم که تو میخواهى، من را خودم از خودم ساختهام. منى که من از خود ساختهام، آمال من است. تویى که تو از من میسازى آرزوهایت و یا کمبودهایت هستند. لیاقت انسانها کیفیت زندگى را تعیین میکند، نه آرزوهایشان. و من متعهد نیستم که چیزى باشم که تو میخواهى. و تو هم میتوانى انتخاب کنى که من را میخواهى یا نه. ولى نمیتوانى انتخاب کنى که از من چه میخواهى. میتوانى دوستم داشته باشى، همین گونه که هستم و من هم. میتوانى از من متنفر باشى بىهیچ دلیلى و من هم. چرا که ما هر دو انسانیم. این جهان مملو از انسانهاست، پس این جهان میتواند هر لحظه مالک احساسى جدید باشد. تو نمیتوانى برایم به قضاوت بنشینى و حکمی صادرکنی و من هم. قضاوت و صدور حکم بر عهده نیروى ماورایى خداوندگار است. دوستانم مرا همین گونه پیدا میکنند و میستایند. حسودان از من متنفرند، ولى باز میستایند. دشمنانم کمر به نابودیم بستهاند و همچنان میستایندم. چرا که من اگر قابل ستایش نباشم نه دوستى خواهم داشت، نه حسودى و نه دشمنى و نه حتی رقیبى. من قابل ستایشم و تو هم. یادت باشد اگر چشمت به این دست نوشته افتاد. به خاطر بیاورى که آنهایى که هر روز میبینى و مراوده میکنى، همه انسان هستند و داراى خصوصیات یک انسان، با نقابى متفاوت، اما همگى جایزالخطا. نامت را انسانى باهوش بگذار، اگر انسانها را از پشت نقابهاى متفاوتشان شناختى، و یادت باشد که اینها رموز بهتر زیستن هستند. مهاتما گاندی RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - RedSparrow - 14-09-2012 سلام مرسی ولی فک کنم باید اینو تو بخش ادبیات میزاشتی RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - best~girl - 14-09-2012 شاید ![]() مرسی که گفتین ![]() RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - RedSparrow - 14-09-2012 ولی بازم موضوع تو حلقه غزل RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - نوران - 14-09-2012 ................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - یاسمن خانم - 18-09-2012 بروبابا ![]() ![]() RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - MAMAD*ALONE - 17-11-2012 باز هم آفرين دخترم ![]() RE: به یـــــــاد داشته بـــاش.....!!!! - *larmes de Feu* - 17-11-2012 آفرین آفرین چه موضوع قشنگی! خیلی خیلی زیبا بود! ![]() (هیچکی ازش تعریف نکرد گفتم من بکنم عقده ای نشه عشقم ![]() ![]() ![]() |