ترفند هاى پخت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ترفند هاى پخت (/showthread.php?tid=177854) |
ترفند هاى پخت - ஐற£ℒἶ†дஐ - 25-09-2014 ترفند هاى پخت اين ترفند ها به شما كمك مى كند از مواد غذايى به روش اصولى استفاده كنيد واز اصراف و اتلاف انرژى و سرمايه جلوگيرى مى كند. 1.براى اینكه لوبیای تازه پس از پختن زرد نشود به محض برداشتن از روی اجاق آن را در صافى بریزیدو آب آنرا بكشيد. 2.برای اینكه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر بپزد قدری نمك به آن اضافه كنید وبعد هم بزنید. 3.برای زود گرم شدن و جوش آمدن آب سماور و یا قابلمه ، ابتدا آنها را نصفه آب كنید و پس از گرم شدن ، بقیه آب را اضافه كنید 4.پختن تخم مرغ ترك دار در آب ، كافى است محل ترك را با قطعه اى لیمو ترش مالش دهید ، انگاه در آبی كه گرم است نه جوش قرار دهید و سپس آب را جوش بیاورید. |