استفاده از نمک در غذا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استفاده از نمک در غذا (/showthread.php?tid=177845) |
استفاده از نمک در غذا - ஐற£ℒἶ†дஐ - 25-09-2014 سوپ و آبگوشت : در ابتداي پخت نمک بزنيد . ? گوشتها : درست اندکي قبل از برداشتن از روي حرارت نمک بزنيد . ? سبزيجات : سبزيجات را در آب نمک دار بپزيد . ? اگر ماهيتابه شما نچسب نيست ، قبل از استفاده ، به وسيله يک تکه کاغذ ، مقداري نمک به کف آن بماليد تا نچسب شود . |