طرز تهیه كلوچه بادمجان كبابی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه كلوچه بادمجان كبابی (/showthread.php?tid=177844) |
طرز تهیه كلوچه بادمجان كبابی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 25-09-2014 مواد لازم : روغن مايع و آب از هر کدام نصف پيمانه نمك يك قاشق چايخوري كره يك قاشق سوپخوري بادمجان كبابي دو عدد پنير سفيد 50 گرم پنير پيتزا 20 گرم نمك و فلفل و کنجد و آرد به ميزان لازم زرده تخممرغ يك عدد طرز تهيه : آب، روغن، كره و نمك را با هم مخلوط كرده و آرد را كمكم اضافه كنيد و ورز دهيد تا جايي كه خمير يكدستي به وجود آيد و به دست نچسبد. بادنجان را ساطوري خردكرده و با پنير سفيد، پنير پيتزا رندهشده، نمك و فلفل مخلوط كنيد. خمير را با وردنه باز كرده و با ليوان گرد قالب بزنيد. از مايه بادنجان كمي داخل خميرها قرار داده و دو طرف آن را به هم چسبانده و دو طرف روبهرو را به هم رسانده و مثل بقچه پيچ داده و در سيني فر چرب شده قرار دهيد. روي آنها ابتدا زرده تخممرغ ماليده و بعد كنجد پاشيده و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 20 الي 25 دقيقه قرار دهيد. |