دانستنیهای آشپزی آبگوشت و آش - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دانستنیهای آشپزی آبگوشت و آش (/showthread.php?tid=177839) |
دانستنیهای آشپزی آبگوشت و آش - ஐற£ℒἶ†дஐ - 25-09-2014 آبگوشت باید با حرارت ملایم پخته شود تا آب آن بخار نشود.در رابطه با ادویهجاتی كه در آبگوشت میریزند هم بهتر است فقط از زردچوبه استفاده كنید. آش هم از غذاهایی است كه در فصل زمستان بسیار استفاده میشود.نكتهای كه در این زمینه میخواهم به آن اشاره كنم، در مورد آشهایی است كه در آن از برنج استفاده میشود.یادتان باشد برنج را پس از پختهشدن حبوباتی از قبیل نخود و لوبیا به مواد اضافه كنید و پس از پخت برنج، سبزی آش را به مواد بیفزایید تا آش شما خوب جا بیفتد، یادتان باشد اگر آش شما جا نیفتاد ،كمی آرد را در مقداری آب سرد حل كنید و كمكم به آن اضافه نمایید. |