انجمن های تخصصی  فلش خور
کالباس مرغ( دست ساز) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کالباس مرغ( دست ساز) (/showthread.php?tid=177776)



کالباس مرغ( دست ساز) - Hesam88 - 25-09-2014

کالباس مرغ( دست ساز) 1

رای دوری از فست فود ها می توانید خودتان بهترین و سالم ترین آنها را در منزل تهیه کنید . برای تهیه کالباس مرغ می توانید یه روش زیر عمل کنید .



سرو برای 4 نفر

مواد لازم:

مرغ درسته 1 عدد متوسط

آب پیاز 1 پیمانه

سیر له شده 2 حبه

جوز هندی یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )

زنجفیل 1 قاشق چای خوری

نمک 1 قاشق چای خوری

پودرتخم گشنیز یک دوم قاشق چای خوری

هویج 3 عدد متوسط

پیاز حلقه شده 2 عدد متوسط

آب 1 پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید.مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید.

در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید.