انجمن های تخصصی  فلش خور
مرغ ذغالي..... - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مرغ ذغالي..... (/showthread.php?tid=176945)



مرغ ذغالي..... - eɴιɢмαтιc - 22-09-2014

 طرز تهيه
گوشت سينه‌مرغ نيم كيلو
گشنيز و نعنا 200 گرم
مايونز 50 گرم (دو قاشق غذاخوري)
ماست 50 گرم (دو قاشق غذاخوري)
روغن‌مايع دو قاشق سوپخوري
سير يك حبه بزرگ
سركه دو قاشق غذاخوري
فلفل سبز تند يك تا دو عدد
ذغال يك تكه


مرغ ذغالي..... 1
مرغ ذغالی
طرز تهیه


روغن را داغ كرده، فلفل و سير ريز شده را در آن كمي تفت مي‌دهيم، مرغ را به تكه‌هاي مربع شكل خرد كرده و در روغن ريخته، همراه موادمان تفت مي‌دهيم. در ظرفي ماست، سركه، مايونز، گشنيز و نعناي ساطوري شده را مخلوط كرده، در اين هنگام روي حرارت متوسط، مرغ را سرخ مي‌كنيم تا روغن بياندازد. روي مرغ نمك مي‌پاشيم سس آماده شده را روي آن ريخته، مخلوط مي‌كنيم. سپس تكه ذغالي را روي حرارت سرخ مي‌كنيم، يك تكه فويل را به صورت كاسه درآورده، در وسط مرغ گذاشته، يك قاشق روغن‌مايع در آن ريخته و ذغال سرخ شده را در وسط فويل قرار داده، در ظرف را مي‌گذاريم، حرارت را خاموش مي‌كنيم بعد از سه تا چهار دقيقه، مرغ ما بوي ذغال را به خود گرفته و مي‌توانيم در ظرف را برداريم.اين غذا را مي‌توان با نان يا برنج سرو كرد.