سينه مرغ سوخاري تراوا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سينه مرغ سوخاري تراوا (/showthread.php?tid=176931) |
سينه مرغ سوخاري تراوا - eɴιɢмαтιc - 22-09-2014 تراوا همان داستان اسب چوبي است كه باعث فتح جزيره تروژان يا تراوا توسط جنگجويان يوناني شد. اين اصطلاح در آشپزي قديم يعني سينه پر شده از صمغهاي مختلف و سحرانگيز كه باعث خرسند شدن قلبهاي علاقهمندان به اين نوع غذاهاست ميشود. مواد لازم سينه مرغ يك عدد تخممرغ يك عدد شير نصف پيمانه آرد سفيد يك پيمانه آرد سوخاري يك پيمانه ادويه يك قاشق چايخوري قارچ پختهشده دو قاشق غذاخوري پنير گودا 20 گرم فلفل دلمهاي رنگي يك قاشق غذاخوري اسفناج پخته شده يك قاشق غذاخوري ژامبون يك ورق نمك و فلفل به ميزان لازم طرز تهيه سينه مرغ را كوبيده و كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم. سپس يك ورق ژامبون را روي آن ميگذاريم و بقيه مواد را روي آن قرار ميدهيم. آنگاه مرغ را به آرامي پيچيده و به آرد سفيد و پس از آن به مخلوط تخممرغ و شير آغشته ميكنيم. در مرحله بعد مرغ را در آردسوخاري ميغلتانيم سپس در روغني كه از قبل داغ كردهايم قرار ميدهيم تا به مدت ده دقيقه بپزد. در مرحله آخر، مرغ را در فر از قبل گرم شده به مدت 15 دقيقه ميگذاريم تا تمام مواد خوب مغز پخت شوند، در اين لحظه غذا آماده است. |