انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کلوچه مغزدار .. - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کلوچه مغزدار .. (/showthread.php?tid=176684)



طرز تهیه کلوچه مغزدار .. - ( lιεβ ) - 21-09-2014

طرز تهیه کلوچه مغزدار .. 1
.
.
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________
مواد اولیه :

آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
شکر 3/4 فنجان
کره نصف فنجان (بدون نمک، در دمای اتاق)
پوست لیمو ترش 1 قاشق سوپخوری (رنده شده)
نمک 1/4 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد بزرگ
بادام 1/4 فنجان + مقداری برای روی کلوچه (نصف شده)
فندوق 1/4 فنجان (خرد شده)
نارگیل 1/4 فنجان (رنده شده، بدون شکر)

_______
طرز تهیه کلوچه مغزدار .. 1
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. 1/4 فنجان بادام، فندوق و نارگیل خرد شده را داخل سینی فر بریزید و بگذارید 3 تا 4 دقیقه در فر بوداده شوند تا قهوه ای طلایی روشن شوند سپس آنها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید.

در این مدت آرد و بکینگ پودر را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. در یک کاسه ی بزرگ دیگر با استفاده از یک همزن دستی کره و شکر را 1تا 2 دقیقه بزنید تا خامه ای و سبک و پفکی شوند. پوست لیمو، نمک، عصاره وانیل و یکی از تخم مرغ ها را اضافه کنید. با سرعت پایین بزنید تا تخم مرغ کاملاً ترکیب شود آنگاه تخم مرغ دوم را اضافه کنید تا آن هم کاملاً‌ مخلوط شود. سپس 1/3 مخلوط آرد را به مواد مرطوب اضافه کنید و با سرعت پایین بزنید. همین کار را با دو سوم باقیمانده هم انجام دهید. مغزهای بو داده را اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط را روی همان سینی فری که برای بو دادن مغزها استفاده کردید خالی کنید و آن را به شکل یک لوله به طول و عرض 7.5 در 30 سانتی متر در بیاورید. خمیر چسبناک خواهد بود پس دستهایتان را کمی آردی کنید که به آنها نچسبد. روی خمیر کمی بادام بو داده نشده بپاشید و 40 دقیقه تا زمانی که قهوه ای روشن شود در فر بپزید.

شاید لازم باشد یکبار خمیر را از آن طرف کنید تا یکدست بپزد. کلوچه را از فر بیرون بیاورید و بگذارید 30 دقیقه بماند تا خنک شود.

زمانی که خنک شد با یک چاقوی دندانه دار نان بری آن را برش دهید. کلوچه های برش خورده را دوباره در سینی فر بچینید و 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید سپس از فر بیرون بیاورید و بگذارید کاملاً خنک شوند سپس کنار چای یا قهوه سرو کنید.




RE: طرز تهیه کلوچه مغزدار .. - ☺Mig Mig☺ - 22-09-2014

به به مرسیTongue