انجمن های تخصصی  فلش خور
تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش (/showthread.php?tid=175212)

صفحه‌ها: 1 2 3

تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - Nazanin♥Xavi - 16-09-2014

فرهاد مجیدی، کاپیتان محبوب سابق استقلال با انتشار عکس زیر در اینستاگرامش نوشت: تنها فرشته من در دنیا تولدت مبارک.
تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش 1

RE: تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - ِ**@ًrُِّ@^ُ$** - 16-09-2014

جووووووووووووووون
خوش ب حالش باباش فرهادهUndecided

RE: تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - Nazanin♥Xavi - 16-09-2014

(16-09-2014، 15:40)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووووووووووووون

سارا خوش بحال میلان ک باباش جراده!

(16-09-2014، 15:42)Nazanin♥Xavi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 15:40)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جووووووووووووووون

سارا خوش بحال میلان ک باباش جراده!

اره اونم باباش عششششششششششششششششقهHeart

RE: تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - ALI REZA J - 16-09-2014

ggreggreggreggreggreggreggreggreggreggreggre

RE: تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - Hadis Messi - 16-09-2014

(16-09-2014، 19:14)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همین حسو دارم!Undecided

RE: تبریک فرهاد مجیدی به تنها فرشته‌اش - glembert girl - 16-09-2014

آخی فرهادو خیلی دوس دارم همچنین دخترشو

(16-09-2014، 19:18)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 19:14)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه دارن این بیچاره ها. کل تاریخ تیمشون ی بازیکن ب اصطلاح مثلااااااا خوب داشتن.مث ما ک نبودن.اذیتشون نکنین طفلی هارو. بذارین خوش باشن. Wink

(16-09-2014، 19:28)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 19:18)Hadis Messi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گناه دارن این بیچاره ها. کل تاریخ تیمشون ی بازیکن ب اصطلاح مثلااااااا خوب داشتن.مث ما ک نبودن.اذیتشون نکنین طفلی هارو. بذارین خوش باشن. Wink
تیم ما اصن درحدی نیس ک ب خواد با تیم شما صحبت کنه اخ شما ته جدولین صدا نمیرسه
خخخخخخخ

(16-09-2014، 22:09)سارا خوجیله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-09-2014، 19:28)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تیم ما اصن درحدی نیس ک ب خواد با تیم شما صحبت کنه اخ شما ته جدولین صدا نمیرسه
خخخخخخخ

کفش تن تاک بپوشین،مشکلتون حله.
آخر فصل پیش خیلی ساکت بودین!!! چی شد؟دوباره شروع شد!!!25r30:rum::ag54: