اس ام اس جالب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس جالب (/showthread.php?tid=175059) |
اس ام اس جالب - bOreD g!rl - 16-09-2014 هشدار به دختران مجرد... به زودی دختران چینی با مهریه کم وارد کشور می شوند * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هنرمند بعدی را حدس بزنید ! شما میتوانید گزینه مورد نظرتان را به شماره 0000 ارسال نمائید ! ( عزرائیل ) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * قطعه هنرمندان در بهشت هنوز ظرفیت خالی داره، از کسانی که هنرمند مردمی و یا غیر مردمی می شناسند خواهشمند است با ایمیل زیر مکاتبه نمایند : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Ezraeil@Akherat.com * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * از شب پرسیدم برای کسی که دوسش دارم چه بنویسم گفت: بابا بگیر بخواب حوصله داری * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * یه جمله ای هست که می گه : همه ی خانم ها خوشگل اند فقط بعضی هاشون بلد نیستند آرایش کنند معذرت ميخوام بابت اين اس ام اس بي ادبانه . . شباهت .گ *وز با دوست: دختر/ پسر 1- اگه ولش كنی راحت میشی!!!! 2-اگه كسی ازش بو ببره آبروت میره!!! 3- اگه نگش داری خودشو ؟چ *س میكنه * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * با توجه به مرگ کرم رضایی و بنفشه خواه و جهان(خواننده)وملک مطیعی و حميده خير آبادي ورئیس جمهور لهستان و یارانش و.....از جناب حضرت عزرائیل خواهشمندیم سال کار مضاعف را جدی نگیرن * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دل من ، پیش تو عشق من ، خنده تو فکر من ، چهره تو امید من ، نگاه تو جون من ، فدای تو * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چندیست سماق زیر لب میساییم .. بیکارترین پدیده ی پیداییم .. گویند که سال ، سال کارست و تلاش .. کو کار که تا مضاعفش فرماییم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عشقهاي امروزي : . . . اگر شارژي دهي بهر موبايلم بدان از ديدنت خيلي خوشحالم وگر شارژ موبايلم را بگيري الهي تب كني زودي بميري !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نفرين ٢٠١٠ : ببين خدايي با دلم چه كردی اين غلطارو ديگه با كي كردي؟ ايشالله كه يادت بره بخندي يادت بره دكمه هاتو ببندي ايشاله وقتي که ميري جيش كني هول بشي و شلوارتو خيس كني * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شارجیم چیست !؟ بیماری خطرناکی که جوانان از جنــــــس مخالف تقاضای شارژ کرده و در صورت وصول بلافاصله جیم میشوند! تا کنون واکسنی برای این بیماری کشف نشده. . . . . ! راستي شارژ نداری !؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دستت نمک ندارد نذری داری که ادا نکرده ای به زودی خبر خوشی به تو میرسد . . . اوهوي همين جوري كه مفتي نميشه صد تومن بده فالت بگيروم * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ديگه بهت اعتماد ندارم واقعا ازت توقع نداشتم نميدونستم تو يه دزدي. . . . واسه چي قلب منو دزديدي؟ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلم می خواهد ویرگول باشم تا وقتی به من می رسی کمی مکث کنی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * حیف نون که سرش رو برای خودکشی روی ریل قطار گذاشته بود پس از واژگونی قطار از محل حادثه گریخت ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * من خيلي خوشحالم ايرانسل اومد ،و ثابت کرد که با خط 5هزار تومني هم ميشه واژه هاي دوستت دارم را ارسال کرد پس عزيزم انقدر دهن بين نباش * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دنبال يک اس ام اس توپ مي گشتم تا واسه ات بفرستم هيچي پيدا نشد خواستم خبرت کنم |